Ντεμπούτο για άλλους τέσσερις

17:54 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις αθλητές μας θα πάρουν μέρος την Κυριακή (11/8) στη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Μόσχας.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ο μοναδικός που ρίχνεται σε διαδικασία τελικού, στα 20χλμ βάδην. Ο πρωταθλητής μας, πριν ένα χρόνο εντυπωσιάσε στο Λονδίνου, όπου σε μία εβδομάδα αγωνίστηκε τόσο στα 20χλμ. όσο και στα 20χλμ βάδην. Στη Μόσχα επέλεξε να κάνει μόνο την μικρή απόσταση, δεδομένο του ότι τα δύο αγωνίσματα τα χωρίζουν μόλις δύο ημέρες.

Ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, στο Λονδίνο διένυσε τα 20χλμ βάδην σε 1ώρα 21.12 και κατέλαβε την 15η θέση στην κατάταξη.

Στη Μόσχα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τον παραπάνω χρόνο και φυσικά να βρεθεί σε καλύτερη θέση. Στον αγώνα έχουν δηλωθεί να πάρουν μέρος 64 βαδιστές.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου πριν από δύο χρόνια στην Νταεγού κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό του επί κοντώ, αγωνιζόμενη με πνευμονία!
Φέτος ευελπιστεί πρωτίστως πως θα χαρεί τον αγώνα της και θα μπορέσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, απερίσκεπτη από προβλήματα. Η αθλήτρια μετέχει αύριο στο α' προκριματικό γκρουπ και έχει στόχο να κυνηγήσει μια επίδοση πάνω από τα 4,60 μ., που θα της δώσει την απευθείας πρόκριση στον τελικό. Η Κυριακοπούλου ξεπέρασε φέτος τα 4,65 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία θα πάρει μέρος στο β΄ γκρουπ η Στέλλα Λεδάκη. Η πρωταθλήτρια μας πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν κυνήγησε ένα άλμα πάνω από τα 4,60 μ., επίδοση που ευελπιστεί να πετύχει στην Μόσχα. Αν αυτό συμβεί τότε θα έχει επιτύχει το στόχο της. Το ρεκόρ της είναι 4,50 μέτρα.
Την Κυριακή ξεκινάει και η διαδρομή του Κώστα Δουβαλίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής μας με 13.34 στα πόδια, διαθέτει την προοπτική, να φτάσει μέχρι τον τελικό των 110 μ. εμπόδια. Το έργο που έχει ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα στον προκριματικό δεν θα είναι εύκολο. Ο Δουβαλίδης τρέχει στον 4ο διάδρομο της 4ης σειράς και έχει την 5η επίδοση. Στην ίδια σειρά μετέχουν μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Ντέιβιντ Ολιβερ (13.03), ο Πολωνός Αρτουρ Νογκά (13.29) και ο Ρώσος Σεργκέι Σουμπένκοφ (13.19). Την πρόκριση για τον ημιτελικό της Δευτέρας (12/8) θα πάρουν οι τρεις πρώτοι από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

Κυριακή 11 Αυγούστου
08.40 110 μ. εμπ. Α Προκριματικός Δουβαλίδης
16.00 20χλμ βάδην Α ΤΕΛΙΚΟΣ Παπαμιχαήλ
18.10 επί κοντώ Γ Προκριματικός Κυριακοπούλου - Λεδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα