Απολυμένη υπάλληλος έκανε 574 αιτήσεις επαναπρόσληψης!

17:17 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ling Chan δούλευε ως υπάλληλος της Ρυθμιστικής Αρχής Βιομηχανικών Υποθέσεων (FNRA) της Wall Street και απολύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε συνάδερφο της.
Μετά την απόλυση της και για τον επόμενο 1.5 χρόνο η 33χρονη έκανε αίτηση 574 φορές για 82 διαφορετικές θέσεις εργασίας στην Wall Street.
Χρησιμοποίησε μάλιστα τουλάχιστον 150 ψευδώνυμα και 11 λογαριασμούς e-mail. Τελικά δεν επαναπροσελήφθη.
Η ίδια έστειλε την ίδια περίοδο 154 επιστολές παραπόνων μέσω του online

forum της FINRA, καθώς και 129 καταγγελίες στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.
Η Chan όσο εργαζόταν ως υπάλληλος στην Wall Street ζήτησε από συνάδελφο της Dan Small, να βγουν ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέντε φορές και εκείνος το αρνήθηκε και έτσι άρχισε να τον βομβαρδίζει καθημερινά με απολογητικά γράμματα στα οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει το ερωτικό της πάθος.
Μεταξύ άλλων παρενοχλούσε τον συνάδελφο της, μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, ενώ του χάριζε δώρα παρά την θέληση του.
Ο Small συμπλήρωσε σχετικό έντυπο περί σεξουαλικής παρενόχλησης και το παρέδωσε στον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού της FINRA.
Σύμφωνα με το δικαστήριο που δικαίωσε την Ρυθμιστική Αρχή, η Chan έμπαινε επίσης σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού και μη περιεχομένου, όπου δημοσίευε απειλές κατά του HR της Ρυθμιστικής Αρχής, John Braut. Δημιούργησε μάλιστα και ένα post εναντίον του στο jerk.com
Τόσο η Ρυθμιστική Αρχή Βιομηχανικών Υποθέσεων, όσο και η Ling Chan, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα