«Νταής και δειλός ο Γκουαρντιόλα»

14:40 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πριν ακόμα βγει στην κυκλοφορία η αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχαν γίνει γνωστά τα αποσπάσματα που αφορούσαν στην θυελλώδη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα με τον Σουηδό συγγραφέα της αυτοβιογραφίας, Ντέιβιντ Λάγκεργκραντζ να μην διστάζει να αποκαλέσει "δειλό και νταή" τον Ισπανό τεχνικό για την συμπεριφορά του στον Σουηδό επιθετικό.

Σε δηλώσεις του στο Ona FM, ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: " Ήταν δειλός. Έκανε τον νταή στον Ιμπραΐμοβιτς, τον απομόνωσε από

την υπόλοιπη ομάδα, δεν του μιλούσε και του έκανε δύσκολη τη ζωή. Ο προπονητής δεν ξέρει να χειριστεί τόσο δυνατούς χαρακτήρες. Ήθελε να είναι εκείνος ο μοναδικός βασιλιάς. Για τον Ζλάταν ήταν σκληρό να έχει ένα αφεντικό που δεν τους μιλούσε. Αισθανόταν ανασφάλεια και ξυπνούσε μέσα στη νύχτα για να σκεφτεί τι είχε κάνει λάθος".

Όσο για την ρίζα του... κακού, ο Λάγκεργκραντζ δήλωσε: " Μετά την αλλαγή του Μέσι ο Ζλάταν ζήτησε να το συζητήσει με τον προπονητή, όμως από τότε σταμάτησαν να μιλούν. Ο Ίμπρα είχε πολύ καλή σχέση με τον Μέσι. Ήταν υπερήφανος που έπαιζαν στην ίδια ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα