Κοντρέρας: Να γυρίσουμε σελίδα

14:10 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής, η Χιλή υπέκυψε στις ορέξεις του Λουίς Σουάρες και γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την Ουρουγουάη με τον Πάμπλο Κοντρέρας να υπογραμμίζει την ανάγκη η εθνική ομάδα να γυρίσει σελίδα και να βελτιωθεί για να μην υπάρξουν παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

Σε δηλώσεις του ο στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε: " Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους. Δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο, αλλά κάναμε

κάποια λάθη λίγο πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη ήμασταν κακοί. Πάντως πιστεύω πως είμαστε ικανοί να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν θέλω να σταθώ στην τιμωρία των πέντε παικτών, που αποκλείστηκαν από την αποστολή για πειθαρχικό παράπτωμα, παρά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Το οφείλουμε απέναντι στον κόσμο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Έχουμε μία ευκαιρία να εξιλεωθούμε στο ματς με την Παραγουάη. Θέλουμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα