Νοτιάς σε Δημητρέλο: Θα μιλήσουμε το σ/κ

23:42 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από καιρό ο Νίκος Νοτιάς έκανε την εμφάνισή του. Όχι, δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το αν θα χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ και πόσα λεφτά θα βάλει στα ταμεία, την ώρα που η ΑΕΚ... αργοπεθαίνει, αλλά ενημέρωσε τον Ανδρέα Δημητρέλο, μέσω sms, πως εντός του Σαββατοκύριακου θα συζητήσουν για τις προθέσεις του. Βεβαίως, από ένα μήνυμα στο κινητό δεν μπορούσαν να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, ως προς τον τρόπο που θα γίνει η επικοινωνία και αν αυτή θα

είναι από κοντά, κάτι που σημαίνει πως ο Νοτιάς θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ή μέσω τηλεφώνου (ή άλλων μέσων επικοινωνίας), ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως επιτέλους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πάρει συγκεκριμένη θέση για το τι τελικά θα πράξει, προκειμένου να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, όπως έχουν δεσμευτεί δημοσίως.

Από κει και πέρα, ο Δημητρέλος θα επιδιώξει να επικοινωνήσει με όλους τους μετόχους για να μάθει και των υπολοίπων, της «ομάδας» του 2004, τις προθέσεις τους και να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα όσα θα πει στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, που για αυτό άλλαξε και ημερομηνία (ήταν προγραμματισμένη για αύριο), ώστε να υπάρχουν πιο συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία θα αναφερθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα