Νοτιάς: Δεν είμαι το κορόιδο

09:25 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που στην ΑΕΚ κάνουν προσπάθεια για να προσεγγίσουν εκ νέου τον Νίκο Νοτιά, προκειμένου να συνδράμει και να πληρωθούν υποχρεώσεις της εταιρίας αλλά και συμβόλαια παικτών, ο ίδιος φέρεται να στέλνει το δικό του μήνυμα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λίγες μέρες πριν βρεθεί στην χώρα μας για την κρίσιμη Γ.Σ. δείχνει απρόθυμος να βάλει επιπλέον χρήματα, από αυτά που του αναλογούν, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι κορόιδο:

«Γιατί να κλείνω εγώ συνέχεια τις τρύπες περασμένων

διοικήσεων, ενώ ήμασταν τόσα άτομα που είχαμε μετοχές», υποστηρίζει ο Νοτιάς, σύμφωνα με την εφημερίδα και προσθέτει: «Αν δεν βάλουν οι άλλοι, δεν βάζω και εγώ χρήματα. Δεν μπορεί να είμαι εγώ το κορόιδο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω εγώ ΙΚΑ, εφορία και τις εισφορές για τα συμβόλαια για οικονομικές χρήσεις, αφού υπήρχαν και άλλοι μέτοχοι. Ο,τι μου αναλογεί, ναι, να το καλύψω, αλλά όχι μόνος μου».

Από κει και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στις προθέσεις των Πέτρου Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου. Για τον πρώτο τονίζει ότι εμμένει στην απόφασή του να μην χρηματοδοτεί άλλο και θα το έκανε μόνο εφόσον βρεθούν ακόμα 4-5 συμπαίκτες, ενώ για τον δεύτερο καταγράφετε η στάση που είχε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και δέχτηκε κρούση από τον Παππά, όπου ξεκαθαρίστηκε πως δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα