Νοτιάς και Παππάς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βγάλουν και αυτή τη φορά από το αδιέξοδο την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τη Γενική Συνέλευση του Νοεμβρίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο, δεν στον ορίζοντα δεν... φαίνονται λύσεις για το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Οι μεγαλομέτοχοι, Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αναλάβουν τα έξοδα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και παραμένει άγνωστο πως θα βγει η χρονιά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ

έχει ανάγκη περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ για να βγάλει τη χρονιά, αλλά οι Νοτιάς και Παππάς δεν έχουν διάθεση να καλύψουν το παραπάνω ποσό.

"Γιατί να κλείνω εγώ συνέχεια τις τρύπες των προηγούμενων διοικήσεων, ενώ ήμασταν τόσα άτομα που είχαμε τις μετοχές; Αν δεν βάλλουν και οι άλλοι, δεν βάζω και εγώ χρήματα. Δεν μπορώ να είμαι εγώ το κορόιδο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω εγώ ΙΚΑ, εφορία και τις εισφορές για τα συμβόλαια για οικονομικές χρήσεις, αφού υπήρχαν και άλλοι μέτοχοι. Ότι μου αναλογεί ναι να το καλύψω, αλλά όχι μόνος μου", λέει στο περιβάλλον του ο Νοτιάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday.

Από τη μεριά του ο Παππάς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ, παρότι οι μετοχές του δεν έχουν μεταβιβαστεί οριστικά στους Supporters.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να βρεθεί άλλος επενδυτής για να δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο. Αλλωστε και το σενάριο που έπαιξε με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, Τζον Αντζελος, διαψεύστηκε άμεσα από Αδαμίδη και Κοσμάτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα