Νικητής στη «σούπα» ο ΟΣΦΠ (VIDEO)

21:39 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Φλύαρη και χωρίς ιδέες η ομάδα του Μίτσελ απέναντι στους "πράσινους" που ήταν μαχητικοί αλλά πλήρωσαν την ολιγωρία στη φάση του γκολ

και την έλλειψη ποιότητας στην επίθεση. Παράπονα έχει ο ΠΑΟ από τον Καλογερόπουλο που είδε χέρι σε φάση λίγο πριν τη λήξη του ματς και "γλίτωσε" τον ΟΣΦΠ από μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση καθώς τα εκατοντάδες καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Η μοναδική φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 14' όταν μετά από διώξιμο του Στιλ η μπάλα πήγε στον Μανιάτη ο οποίος σούταρε πάνω στον Άγγλο γκολκίπερ. Η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟ είχε εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό που είχε μια φλύαρη κατοχή. Παρότι οι "πράσινοι" δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα η ομάδα του Μίτσελ δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να σκοράρει όμως στο 60'. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αυλωνίτης, που είχε μπει πριν από λίγο στο ματς, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα καπνογόνα "εξαφάνισαν" και πάλι τον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη για λίγο. Στο 76' οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν ωραία την μπάλα αλλά το πλασέ του Ζέκα ήταν αδύναμο και ο Ρομπέρτο μπλόκαρε εύκολα. Δύο λεπτά μετά ένα λάθος στο κέντρο οδήγησε σε πέναλτι καθώς ο Μήτρογλου βγήκε μόνος του με τον Στιλ και ο Καλογερόπουλος έδωσε την εσχάτη τον ποινών θεωρώντας ότι ο Άγγλος ανέτρεψε τον κυνηγό του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε το πέναλτι με τον Στιλ να τον "ψαρεύει" και να αποκρούει. Στο 86' ο Καρέλης από ιδανική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς το τέρμα ενώ στο 89' έκανε κακό κοντρόλ πριν βγει απέναντι στον Ρομπέρτο. Ο Ατζαγκούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εξ επαφής δεν βρήκε την μπάλα σωστά που πάλι κατέληξε στον Ρομπέρτο. Στο 93' ο διαιτητής είδε χέρι του Πέτριτς σε μια φάση που εξελισσόταν ιδανικά για τον ΠΑΟ. Λίγο μετά οι επιθετικοί των "πρασίνων" δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κακή έξοδο του Ρομπέρτο μετά τη σέντρα του Νάνο.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία (57'Αυλωνίτης), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (75'Εντιγκά), Αφελάι, Ντομίνγκες (86'Φουστέρ), Μήτρογλου.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ (69'Μέντες). Λαγός (75'Δώνης), Νάνο, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπούι (63'Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα