Νικηφόρα πρεμιέρα ο ΝΟ Χίου

22:47 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Χίου ήταν ο νικητής στο ματς με το οποίο έκλεισε το απόγευμα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της μαστίχας επικράτησε με 9-7 στην έδρα της, στο Ιωνικό κολυμβητήριο, τον επανακάμψαντα φέτος στη μεγάλη κατηγορία Εθνικό Πειραιά.

Οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν με 4-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, βελτιώθηκαν σε άμυνα και επίθεση και πέρασαν μπροστά ακόμα και

με τέσσερα γκολ (8-4), πριν ο Εθνικός μειώσει στο τελικό 9-7. Προς το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αϊβαλιώτης έπιασε πέναλτι.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 2-0, 3-1, 1-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος Μ. 1, Δερβίσης 3, Κώστας, Παππάς, Γκιουβέτσης, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Ντούλος 3, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος, Σωτηριάνος, Καλαργυρός.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Πετράκης): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός Μ., Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 2, Χατζηκυριακάκης Μ. 2, Σαλάχας, Βουλγαράκης 2, Χατζηαλέξης, Γκιάλης, Βιτέλλας 1, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα