Στην Original Αλεξανδρούπολης η ΑΕΚ

22:09 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρέθηκε εκεί που χτυπάει η καρδιά της, στην Αλεξανδρούπολη. Παίκτες και τεχνικό τιμ συνοδευόμενοι από τους Μάνο Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκο επισκέφτηκαν το βράδυ της Κυριακής τα γραφεία του τοπικού κλαμπ της Original κι έγιναν δεκτοί με επευφημίες, τραγούδια και βεγγαλικά

από τους συγκεντρωθέντες.Τα παιδιά της Original καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους, υποσχέθηκαν ότι αύριο θα είναι στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα στο δύσκολο αγώνα της με τον Εθνικό και ζήτησαν δυο πράγματα. Τη νίκη και να μην τους ξεχνούν εδώ στην ακριτική Ελλάδα.Απαντώντας ο γενικός αρχηγός Μάνος Μακρής έκανε μια μικρή αναφορά στο πως φτιάχτηκε αυτή η ομάδα που έχει εκπλήξει τους πάντες φέτος, εξήρε την συμβολή των Κωνσταντίνου Κοτσάτου, Αλέξη Αλεξίου στη δημιουργία της και τόνισε πως όλοι στην ΑΕΚ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος της σεζόν μια επιτυχία.

Οι παίκτες και οι προπονητές έβγαλαν φωτογραφίες με τους οπαδούς και στο τέλος υπέγραψαν όλοι μια φανέλα με το λογότυπο της Original Αλεξανδρούπολης.
Φεύγοντας ευχαρίστησαν τα παιδιά του κλαμπ και υποσχέθηκαν ότι θα τους επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα