Νίκη στο... ρελαντί ο ΠΑΟ

17:03 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΣ)

Δίχως να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός έφτασε στην έκτη νίκη του, μακριά από τη Λεωφόρο, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Πλέον οι "πράσινοι" μετρούν οκτώ νίκες τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.
Τα πάντα

κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι παίκτες του Αναστασίου πήραν τον έλεγχο του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 17' Ο Κλωρανίδης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν πλάσαρε καλά και ο Σαράνοφ μπλόκαρε εύκολα.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 22ο λεπτό όταν ο Πέτριτς με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή, γύρισε στον Κλωναρίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στα σώματα.
Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 24' με τον Μπεργκ να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας έπειτα από μπαλιά του Δώνη, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Σουηδός στη κίνηση με το αριστερό, πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
Στο 31' όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν από κάθετη μπαλιά του Κλωναρίδη, ο Ρέντζας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μπεργκ με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1.
Ο Εργοτέλης στο 37' προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα αφού ο Σαράνοφ τραυματίστηκε και έτσι τη θέση του πήρε ο Καβουσάκης.
Όμως δεν είχε προλάβει να ζεσταθεί και στο 41' ο Ατζαγκούν με σουτ από 40 μέτρα τον νίκησε κάνοντας το 0-2 για τον Παναθηναϊκό.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων με τον Εργοτέλη να είναι ακίνδυνος και στα 90 λεπτά με το 0-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ (37' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκοργκς, Λουβιόν, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Χαλκιαδάκης (66' Ολαϊτάν), Ουλά, Σολάρι (57' Τζίλας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Δώνης (85' Νίνης), Λαγός (79' Μέντες), Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης (54' Μαυρίας), Μπεργκ

Keywords
Τυχαία Θέματα