Νίκη… σωτηρία

21:02 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ:2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΟΣΚΑΚΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

Ο αγώνας ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Σκόντα Ξάνθη, μετά την χθεσινή αναβολή του, λόγω του δυνατού αέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Οι Βοιωτοί

κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με 2-0 απέναντι στους Ακρίτες, οι οποίοι σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Το ματς

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να απειλήσει μόλις στο 9ο λεπτό. Πιο συγκριμένα Ο Σουμπίνιο έβγαλε ωραία την κάθετη μπαλιά στον Πόποβιτς, με τον Λυμπερόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια και να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 9 λεπτά αργότερα, όταν ο Σουμπίνιο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ναπολεόνι με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα κατάφεραν να διατηρήσουν τα ηνία τους και να συνεχίσουν να βγαίνουν μπροστά. Έτσι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά του στο 31ο λεπτό με απίστευτο γκολ του Πόποβιτς, ο οποίος μετά από σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίος οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε αρκετά. Το τέμπο παρέμεινε ίδιο με τους Βοιωτούς να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων και την Ξάνθη να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Μάλιστα αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε ο Μαρκόφσκι στο 75ο λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική ευκαιρία και παρά το γεγονός πως ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με 10 παίκτες από την φάση που έγινε το πέναλτι, λόγω της αποβολής του Μεντί, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία. Έτσι τα λεπτά κύλησαν με τους «πράσινους» να παίρνουν τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Σουμπίνιο (93΄Μαχαίρας), Φαβάλι (64΄Κουτσόπουλος), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (81' Βασιλείου).

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Καζάκης (53΄Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Κομεσίδης, Φλίσκας (80' Νταρμπιόν), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης (39΄Πλατέλλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα