ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Θ.Αντετοκούμπο: "Η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός"

Ο Φιλαθλητικός μετά τη νίκη του επί της Αναγέννησης Φλόγα ανέβηκε και μαθηματικά στην Α2. Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας του Τάκη Ζήβα, είναι ο 19χρονος Θανάσης Αντετοκούμπο.

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό του Ζωγράφου και μίλησε με τον νεαρό άσο της ομάδας:

"Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε όμως να πιάσουμε καλή απόδοση. Από την άλλη ήταν και οι αντίπαλοι πολύ καλοί, βρέθηκαν στη μέρα και μπήκαν πολλά από τα σουτ που επιχείρησαν", δήλωσε αρχικά

ο ταλαντούχος φόργουορντ και συνέχισε:

"Τα πράγματα στην ομάδα κυλάνε πολύ καλά, προπονούμαστε πολύ και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε κάπως κουρασμένοι λόγω των προπονήσεων αλλά στα ματς που απομένουν θα κοιτάξουμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, αφού πλέον δεν έχουμε το άγχος επειδή καταφέραμε να ανεβούμε".

Πού πιστεύεις πως υπερείχε η ομάδα σου στο φετινό πρωτάθλημα και ξεχώρισε;

"Αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσει ήταν πολλά πράγματα. Η άμυνα, η διάθεση των συμπαικτών μου να παίξουμε και το πάθος που κυριαρχούσε σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής εμπιστεύθηκε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του στη διάρκεια της σεζόν και θέλαμε να του ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη".

Στην αρχή της χρονιάς πιστεύατε πως θα έρθει η άνοδος και μάλιστα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν;

"Η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός από την αρχή. Στην αρχή ήταν η παραμονή, να δείξουμε ποιοι είμαστε στο πρωτάθλημα και η υπόθεση της ανόδου ήρθε αργότερα".

Στα παιχνίδια που απομένουν τι να περιμένουμε από τον Φιλαθλητικό;

"Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν και να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα