Νίκη με τη... βούλα ο Ατρόμητος

21:46 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Κάκος

Ένα λάθος του Σιδεράκη έκρινε το ματς της Καλλονής με τον Ατρόμητο όπου η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0.

Μόνος του έπαιζε στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος και πίεσε για το γκολ. Είχε δοκάρι στο 11' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες και ευκαιρία δύο λεπτά

μετα με τον Καραγκούνη. Στο 34' ο Παπαδόπουλος πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση ενώ έξι λεπτά μετά ο έμπειρος επιθετικός από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Ο Ταβλαρίδης στο 42' δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Πίτου Γκαρσία καθώς δεν βρήκε την μπάλα.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη με τους Περιστεριώτες να έχουν δεύτερο δοκάρι στο 49' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιγκλέσιας. Στο 60' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Σιδεράκης έκανε λάθος και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας. Παρά την εντολή του Παράσχου να το εκτελέσει ο Ούμπιντες ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα και νίκησε τον γκολκίπερ της Καλλονής ανοίγοντας το σκορ. Ο Ιγκλέσιας στο 74' δοκίμασε το πόδι του αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Καλλονή στα τελευταία λεπτά έψαξε την ισοφάριση και απείλησε στο 89΄με σουτ του Μανούσου.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71'Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71'Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (60'Γκάσιτς), Καζάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37'Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67'Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79'Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα