Νίκη με ανατροπή για Άρη

19:42 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ(ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Το θετικό σερί κατάφερε να συνεχίσει ο Άρης κόντρα στον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ κατάφερε με πρωταγωνιστή και πάλι τον Νέρι Καστίγιο να ανατρέψει τα δεδομένα την τελευταία στιγμή και να πάρει το "τρίποντο". Οι Θεσσαλονικείς

είχαν τα ηνία της αναμέτρησης καθ' όλη την διάρκεια ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Οι Βοιωτοί πέρα από το σουτ του Σουμπίνιο στο 5' που άνοιξε και το σκορ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια περαιτέρω ευκαιρία αφού ήταν κλεισμένοι συνεχώς στη περιοχή τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Την έκπληξη έκανε ο Λεβαδειακός στο "Κλ. Βικελίδης" αφού κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να σκοράρει ύστερα από πολύ δυνατό σουτ του Σουμπίνιο με τον Βελλίδη να μη μπορεί να αντιδράσει.

Τα υπόλοιπα λεπτά ανήκουν στον Άρη ο οποίος είχε εξ ολοκλήρου την κατοχή της μπάλα καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν "κλείσει" την ομάδα του Γιώργου Παράσχου στην περιοχή της ωστόσο ποτέ δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι τελικές στο πρώτο μέρος ήταν 11-1 για την ομάδα του Μαουέλ Μασάδο.

Στην επανάληψη οι "κίτρινοι" κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Καστίγιο εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών του Λεβαδειακού και ισοφάρισε.

Από εκεί και πέρα το ματς ανήκει στον Άρη ο οποίος έπαιζε κυριολεκτικά "μονότερμα" τον Λεβαδειακό ο οποίος έδειχνε ανήμπορος να βγει στην επίθεση και να δημιουργήσει ευκαιρία. Οι Βοιωτοί περίμεναν στη περιοχή τους, τους επιθετικούς του Άρη χωρίς να έχουν περαιτέρω επιλογές.

Οι χαμένες ευκαιρίες για τους θεσσαλονικείς διαδέχονταν η μία την άλλη με το άγχος να αυξάνεται όσο περνούσε ο χρόνος. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Μασάδο ήρθε στο 64' όταν ο Καστίγιο βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Άρης κατάφερε τελικά να ανατρέψει το σκορ στο 89΄με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 89' με ψύχραιμο πλασέ λυτρώνοντας την ομάδα του Μασάδο και δίνοντάς της ταυτόχρονα την πολυπόθητη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΆΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο (90+1’ Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (46’ Τριανταφυλλάκος, 90+3’ Κανούλας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Ακόστα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (71’ Πόποβιτς), Βασιλείου (85’ Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (61’ Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα