«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

19:07 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Παναιτωλικό θα παραμείνει ο Μπάμπης Τεννές, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τα «καναρίνια». Επίσης ο κ. Τεννές επεσήμανε πως η ομάδα του είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες από την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές:

Για το παιχνίδι:

«Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αυτό το ματς, γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό. Σ' αυτό φταίει και το γήπεδο γιατί δυσκολεύονται να σταθούν

οι παίκτες όρθιοι. Πήγαινε στο 0-0 το ματς. Είχαμε τον έλεγχο όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, αλλά μια ενέργεια του Σιόντη μας άφησε με 10 και μετά χάλασαν οι ισορροπίες και ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε. Να δώσουμε συγχαρητήρια στα Γιάννενα για τη νίκη. Είναι το 6ο παιχνίδι που το τελειώνουμε με παίκτη λιγότερο».

Για το αν υπάρχει θέμα παραμονής του:

«Δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Που το διαβάσατε εσείς;»

Για το γήπεδο:

«Δυσκολευόταν και ο αντίπαλος. Αυτό έχει να κάνει με το γήπεδο. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε ασίστ, αλλά ήταν λάθος».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει:

«Ήταν δύσκολο να πλησιάσουμε την αντίπαλη περιοχή μετά την αποβολή. Από τον ουρανό δεν κατεβαίνει η μπάλα, έπρεπε να τη βγάλουμε από πίσω, αλλά δεν μπορέσαμε».

Για την διαιτησία:

«Είναι πολύ φανερό ότι ο Παναιτωλικός είναι από τις αδικημένες ομάδες της κατηγορίας από τις διαιτητικές αποφάσεις».

Για την χρησιμοποίηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι:

«Δεν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του Ονουάτσι. Το είχαμε συζητήσει, του έχω εκτίμηση. Πράγματι πίστευα ότι μπορούσε να πάει καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα