Νίκη και... φεύγει για Φάληρο

00:08 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή της στη... ρουτίνα των διαδοχικών νικών, έπειτα από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τα Χανιά. Όπως συνέβη στο «άνοιγμα» του πρώτου γύρου, έτσι και σε αυτό του δεύτερου, η Ένωση καλείται να αντιμετωπίσει ...σερί τις ομάδες που εξ αρχής είχε φανεί πως θα είναι... πρώτης ταχύτητας στη Football League,

με στόχο η ολοκλήρωση αυτής της σειράς αγώνων να τη βρει έχοντας χτίσει μια πολύ επιβλητική διαφορά. Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει καλά στοιχεία είναι και τα Χανιά, τα οποία είχαν δυσκολέψει αρκετά την ΑΕΚ στην Κρήτη, όμως σήμερα στο ΟΑΚΑ, η προσπάθειά τους δεδομένα θα έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Έστω και αν ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο, θα αναγκάσει τον Τραϊανό Δέλλα να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, στην προσπάθεια να φρεσκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές. Τόσο ο ίδιος, άλλωστε, όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισαν να καταστήσουν σαφές στους ποδοσφαιριστές πως ο αυτονόητος στόχος για νίκη δεν αλλάζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίθετα, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να το καθαρίσει γρήγορα, προκειμένου στη συνέχεια να έχει... ελεύθερα το μυαλό της στο Φάληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα