Τελείωσαν την Κροατία οι Σέρβοι

21:54 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΚΟΤΙΑ- ΒΕΛΓΙΟ: 0-2
Γήπεδο: Άμπτεν Παρκ

Διπλό χρυσάφι για το Βέλγιο που το στέλνει Βραζιλία. Οι Βέλγοι επικράτησαν ε 2-0 της Σκοτίας και ξέφυγαν στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεφούρ στο 38ο λεπτό, ενώ ο Μιραλάς στο 89' έκανε το τελικό 2-0.

ΣΚΟΤΙΑ: Μάρσαλ, Χάτον Γουίτακερ, Μουλγκριού, Μάρτιν, Χάνλεϊ, Μπράουν, Σνόντγκρας (59' Άνια), Φόρεστ (86' ΜακΚόρμακ), Μαλόνεϊ, Γκρίφιθς (68' Ρόουντς)

ΒΕΛΓΙΟ:

Κουρτουά, Φαν Μπούιτεν, Φερτόνγκεν, Λόμπερτς (77' Ποκονιόλι), Αλντερβάιρελντ, Φελαϊνί (68' Μιραλάς), Ντεφούρ (87' Ντεμπελέ), Βίτελ, Τσαντλί, Ντε Μπρούινε, Μπεντεκέ.

ΣΕΡΒΙΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Stadion Crvena Zvezda

Στοπ στην Κροατία έβαλε η Σερβία που της απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Το σκορ άνοιξε για την Κροατία ο Μάντζουκιτς στο 53ο λεπτό, αλλά στο 66' ο Μίτροβιτς έκανε το τελικό 1-1. Οι Κροάτες έχασαν τον Σίμουνιτς με κόκκινη στο 80ο λεπτό κι ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί κι ο Μάτιτς της Σερβίας.

ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς, Νάστασιτς, Ιβάνοβιτς, Κολάροφ, Σούμποτιτς, Τόσιτς (56' Σουλεϊμάνι), Μάτιτς, Φέισα, Ντζούρισιτς (56' Τάντιτς), Μίτροβιτς, Μάρκοβιτς (79' Πέτροβιτς).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Ράκιτιτς (76' Γέλαβιτς), Βουκόγιεβιτς Σρνα, Μόντριτς, Όλιτς (57' Πέρισιτς), Μάντζουκιτς, Εδουάρδο (63' Κόβασιτς).

ΣΚΟΠΙΑ- ΟΥΑΛΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο

Τι κι αν έχουν ήδη αποκλειστεί, τα Σκόπια επικράτησαν με 2-1 της Ουαλίας.

Η Ουαλία ξεκίνησε χωρίς τον Μπέιλ στη βασική ενδεκάδα και τα Σκόπια είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έτσι στο 20ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος κι έφτασε στον Τριτσκόφσκι, ο οποίος από το πέναλτι, έκανε το 1-0 με όμορφο σουτ. Στο 27ο λεπτό ο Μίχιλ είπε όχι σε σουτ του Πάντεφ κι ένα λεπτό μετά, ο Μπέλαμι σημάδεψε το δοκάρι των Σκοπιανών. Στο 38ο λεπτό οι Ουαλοί κέρδισαν πέναλτι με τον Ράμσεϊ και ο ίδιος από τα 11 μέτρα, έκανε το 1-1.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Κόλισον έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 69' ο Τριτσκόφσκι έκανε κακό κοντρόλ και ο Μίχιλ βγήκε και τον πρόλαβε. Τελικά στο 80' ο Τραϊκόφσκι με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στα Σκόπια.

ΣΚΟΠΙΑ: Πατσόφσκι, Γκεοργκιέφσκι (77' Λαζέφσκι), Νοβέσκι, Σίκοφ, Ριστόφσκι, Γκριγκόροφ, Ιμπραΐμι (61' Τραϊκόφσκι), Τασέφσκι, Τριτσκόφσκι, Πάντεφ, Κοστόφσκι (85' Μόισοφ).

ΟΥΑΛΙΑ: Μίχιλ, Γκάντερ, Ντέιβις, Ρίκετς, Ουίλιαμς, Λέντλι, Βόγκαν (85' Βόουκς), Κόλισον (79' Μάθιους), Ράμσεϊ, Τζ.Ουίλιαμς (62' Κροφτς), Μπέλαμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα