Νέο κάλεσμα Λάμπαρντ για ανανέωση

12:56 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε δηλώσει πως αν η Τσέλσι δεν τον φωνάξει να ανανεώσει το συμβόλαιο του τότε εκείνος θα κοιτάξει να βρει αλλού ομάδα και τώρα ο διεθνής μεσοεπιθετικός στέλνει νέο μήνυμα στην διοίκηση υπογραμμίζοντας πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Daily Mail", ο Λάμπαρντ τόνισε: "Είμαι έτοιμος να συζητήσω με την διοίκηση το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, πάντα ένιωθα έτσι. Οπότε επιθυμία μου είναι

να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και να παραμείνω για πολλά χρόνια παίκτης της Τσέλσι. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου".
Ο Λάμπαρντ είναι πλέον 34 ετών και σε ερώτηση για το πόσο μπορεί να προσφέρει στην Τσέλσι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε: "Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το πόσα χρόνια θα μπορώ ακόμα να παίζω. Ξέρω πως θέλω να δώσω τα πάντα για όσο περισσότερο καιρό μπορώ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως σωματικά είμαι πολύ καλά και η εμπειρία μου μπορεί να φανεί χρήσιμη. Μπορώ να προσφέρω και μέσα και έξω από το γήπεδο. Για αυτό θέλω να μείνω για πάντα στην Τσέλσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα