Την... γλιτώνει ο Κόντε

12:46 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με την κατηγορία ότι μια φορά, στον αγώνα Νοβάρα-Σιένα, γνώριζε πως κάτι ύποπτο θα συμβεί αλλά δεν ενημέρωσε τις αρχές θα παραπεμφθεί ο Αντόνιο Κόντε όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων της Serie B.
Ο Στέφανο Παλάτσι απέρριψε ως αναληθή τα όσα ισχυρίστηκε ο Φίλιπο Καρόμπιο, τον οποίο ο Κόντε είχε ποδοσφαιριστή στην Σιένα την σεζόν 2010-2011, και έτσι ο προπονητής της Γιουβέντους δεν θα παραπεμφθεί για αθλητική απάτη κάτι που αν συνέβαινε ενδεχομένως να έβαζε

πρόωρο τέλος στην προπονητική του καριέρα.
Έτσι λοιπόν στην χειρότερη περίπτωση, ο Κόντε θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού τριών μηνών με την ποινή να είναι εφέσιμη. Πάντως ιταλικά δημοσιεύματα εκτιμούν πως αυτή η απόφαση του εισαγγελέα πως είναι μέρος επικοινωνιακού τρικ από την πλευρά της ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς η Γιουβέντους έχει κινηθεί νομικά εναντίον της ζητώντας να αποζημιωθεί οικονομικά για το "Calciopoli" του 2006.
Οι αποφάσεις του εισαγγελέα θα ανακοινωθούν στις 2 Αυγούστου για όσους εμπλέκονται με την υπόθεση των στημένων αγώνων ένας εκ των οποίων είναι και ο Λεονάρντο Μπονούτσι που βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση από τον Πέπε. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα ελεγχθεί για το ενδεχόμενο σχέσης με το στοίχημα για κάποια παιχνίδια της Μπάρι την σεζόν 2009-2010 και αν θεωρηθεί ένοχος τότε στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να τιμωρηθεί και με αποκλεισμό τριών χρόνων!
Από εκεί και πέρα, οι κατηγορίες που βαραίνουν τις Λέτσε και Γκροσέτο, όπως αποφάσισε ο Παλάτσι, τις στέλνουν κατά πάσα πιθανότητα στην... Lega Pro ουσιαστικά Δ' Κατηγορία. Συνολικά έχουν παραπεμφθεί 44 πρόσωπα και 13 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Μπάρι, Ουντινέζε, Πορτογκρουάρο, Σαμπντόρια, Σιένα, Λέτσε, Μπολόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα