Νέο επεισόδιο στην κόντρα

11:12 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τα λεγόμενα του Αντόνιο Κασάνο δεν έμειναν για πολύ ώρα αναπάντητα από τον Αντόνιο Κόντε με την κόντρα των δυο αντρών να συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στον ισχυρισμό του επιθετικού της Ίντερ πως ο προπονητής της Γιουβέντους είναι φαφλατάς και δεν πρέπει να μιλάει για ηθική, ο Κόντε απάντησε λέγοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως ο Κασάνο είναι ένας κακός επαγγελματίας.

Σε ανακοίνωση του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Με έκπληξη διαβάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κασάνο και νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα ποτέ δεν χρησιμοποίησα

τον όρο ηθική στις δηλώσεις μου. Ηθική που είναι έντονη σε εμένα, άσχετα αν έχω τιμωρηθεί για τα στημένα παιχνίδια. Τους λόγους που με οδήγησαν στην παραδοχή της ενοχής μου, τους έχω εξηγήσει στο παρελθόν και δεν θέλω να επανέλθω. Δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι ο τρόπος με τον οποίον επιλέγονται οι παίκτες της ομάδας μου. Είπα πως πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του παίκτη. Πρέπει να είναι εργατικός, να δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του, να σέβεται τους κανόνες, τους ρόλους, ακόμα και τις εντολές που θα πάρει. Μου φαίνεται πως στην καριέρα του ο κύριος Κασάνο απέδειξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, πως δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. Προς απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν πολλά περιστατικά γραμμένα στην αυτοβιογραφία του για τα οποία εκείνος μοιάζει να είναι υπερήφανος.
Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Απλά θυμίζω πως όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, γνωρίζω απόλυτα το νόημα και την ετυμολογία τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα