Νέα «μαχαιριά» για τον ΟΦΗ

14:01 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

Οριστικά ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο δεν ορίζεται με την κρητική ομάδα να τιμωρείται με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών μιας και η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ.
Πρόκειται για άλλη μια "μαχαιριά" για τον ΟΦΗ αφού λίγες ώρες πριν στην διοίκηση έμαθαν πως η ομάδα έμεινε απροστάτευτη από τους πιστωτές της μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.
Η απόφαση της ΕΠΟ

για απόρριψη της έφεσης αφορούσε τη μη αποπληρωμή των οφειλών σε Ζόρντι και Χόρχε Λόπες.

Η απόφαση της ΕΠΟ:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Απορρίπτει τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1041/29-1-2015 απόφασης της SUPER LEAGUE, της απόφασης της ΚΕΔ και κάθε άλλης συναφούς πράξης της SUPER LEAGUE και της ΕΠΟ, ελλείψει καθ΄ ύλην αρμοδιότητος.
2. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κατά της υπ΄αριθμ. 78/3-2-2015 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.
3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείου ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κατά της υπ΄αριθμ. 117/29-1-2015 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα