Νέα αναβολή για Αθανασιάδη

21:54 11/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το ραντεβού δεν έγινε ούτε την Πέμπτη (11/9), μετά την προπόνηση, όπως αρχικά αναμενόταν, καθώς ο διεθνής επιθετικός ενημερώθηκε από τον «δικέφαλο» ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης απουσίαζε και έτσι δεν ήταν εφικτό να δώσει το παρών στη συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα.
Πλέον, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κλάους μετατίθεται για την Παρασκευή (12/9), σε συνάντηση που είναι πιθανό να γίνει στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή του «δικέφαλου» για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (13/9, 18:15) με τη Νίκη Βόλου, για την 3η αγωνιστική.
Αν θα γίνει σίγουρα, ουδείς μπορεί να

είναι βέβαιος. Αλλωστε, το σίριαλ καλά κρατεί. Την Τρίτη (9/9) αντί για ραντεβού έγινε συζήτηση... στα όρθια μεταξύ Βρύζα και Αθανασιάδη στη Νέα Μεσημβρία, μετά την προπόνηση. Πριν από 24 ώρες, ήρθε η γέννηση του γιου του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για να αλλάξει τα δεδομένα, ενώ σήμερα (11/9) η απουσία του προέδρου της ΠΑΕ. Το ενδεχόμενο η απουσία Αγγελίδη να συνδέεται με μεταγραφικό ταξίδι στη Γερμανία για τον Πιοτρ Τροχόφσκι, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.
Η ουσία είναι ότι οι συνεχείς αναβολές διατηρούν το θέμα του νέου τετραετούς συμβολαίου «ανοικτό», την ώρα, μάλιστα, που Αθανασιάδης και Βρύζας είχαν συμφωνήσει την Τρίτη (9/9) ότι θα πρέπει να λήξει άμεσα. Στον ΠΑΟΚ δεδομένα αισιοδοξούν για «happy end», όμως όσο το ραντεβού δεν πραγματοποιείται, η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα. Σίγουρα, οι διαδοχικές αναβολές - με εξαίρεση αυτή λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος της γέννησης του γιου του Ζήση Βρύζα - εντείνουν το χαρακτήρα του «σίριαλ», την ώρα που ο Κλάους είναι πάντα... διαθέσιμος και περιμένει τον ΠΑΟΚ για να κάτσει στο τραπέζι της τελικής συζήτησης.
Η προπόνηση
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Πέμπτης (11/9) είχε αρχικά δουλειά στα γεμίσματα και τελείωμα των φάσεων με σουτ στην κίνηση. Στη συνέχεια ο Άγγελος Αναστασιάδης επικεντρώθηκε στην τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και δύο επαφές με τη μπάλα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά των τριών ομάδων και πολλά γκολ.
Ο Στέλιος Κίτσιου συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισε τη φαρμακευτική αγωγή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
Πριν την προπόνηση ο Μάλαμας Τεβεκέλης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τους νέους κανονισμούς διαιτησίας.
Η προπόνηση της Παρασκευής (12/9) θα γίνει στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα