«Ναυάγιο» με Ντομίνγκος

08:43 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια εμφανιζόταν ως το φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού ωστόσο χθες υπήρξε ανατροπή δεδομένων με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην τα βρίσκει με την πειραϊκή ομάδα και έτσι η περίπτωση του να "ναυαγεί".

Οι λόγοι που δεν προέκυψε συμφωνία ήταν αρκετοί με πρώτο από όλους οι απαιτήσεις του Ντομίνγκος ο οποίος ήθελε, για να υπογράψει, κλειστό διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

να του προσφέρει συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Ο δεύτερος λόγος ήταν η επιθυμία του Ντομίνγκος να φέρει μαζί του τουλάχιστον τρεις συνεργάτες του μαζί του στο τεχνικό επιτελείο. Οι παραπάνω λόγοι αλλά και κάποιες πληροφορίες που συγκέντρωσαν στον Ολυμπιακό για τον Ντομίνγκος οδήγησαν τον Μαρινάκη στην απόφαση να εγκαταλείψει την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή και να μην ασχοληθεί άλλο.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην περίπτωση του Μίτσελ με τον Ισπανό τεχνικό να μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του καθώς αναμένονται νέες συναντήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι και ο Χάβι Μαρτίνεθ της Λεβάντε αλλά και ο Μίροσλαβ Τζούκιτς που έφερε την Βαγιαδολίδ και πάλι στην Primera Division.

Keywords
Τυχαία Θέματα