Μπενζεμά: Στην Ρεάλ μέχρι το τέλος; Γιατί όχι;

08:33 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η εφετινή σεζόν ήταν η καλύτερη για τον Καρίμ Μπενζεμά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (21 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος) με τον Γάλλο επιθετικό να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Σε δηλώσεις του στο "RMC", ο Μπενζεμά τόνισε: "Γιατί να μην τελειώσω την καριέρα μου στην Ρεάλ; Δεν ξέρω αν μπορώ να παίξω τόσα πολλά χρόνια όσο ο Ραούλ. Θα δούμε. Τα πάντα πηγαίνουν τέλεια για εμένα τώρα. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα

και είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Είναι αλήθεια πως στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να μείνω χωριστά από την οικογένεια μου. Αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά τα πάντα πήγαν καλύτερα. Πάντα ήθελα να παίξω για αυτή την ομάδα και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος".
Για τον ρόλο που έπαιξε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην προσαρμογή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπενζεμά δήλωσε: "Η βοήθεια του Ζιντάν ήταν σημαντική για εμένα. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στην Γαλλία και μίλησε μαζί μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα