Ναπολεόνι: Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχτούν

11:51 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στην Λιβαδειά, ο Στέφανο Ναπολεόνι θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ατρομήτου αυτή την φορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει πώς θα τον υποδεχτούν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του.
Ο Ιταλός επιθετικός αποχώρησε από τον Λεβαδειακό τον Δεκέμβριο όταν και έληξε το συμβόλαιο του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην εφημερίδα "GOAL NEWS"
Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό: "Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν είναι όπως τα άλλα παιχνίδια.

Πέρασα τέσσερα ωραία χρόνια και έκανα πολλούς φίλους. Τώρα όμως είμαι στον Ατρόμητο. Είμαι επαγγελματίας και σκέφτομαι την φανέλα που φοράω τώρα και θέλω να τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε την νίκη. Το ίδιο έκανα και όταν έπαιζα στον Λεβαδειακό".
Για το πώς θα τον υποδεχτεί ο κόσμος: "Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα με υποδεχτεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι όσο ήμουν στον Λεβαδειακό πάντοτε προσπαθούσα και τα έδινα όλα. Ελπίζω πάντως να θυμούνται τα τέσσερα χρόνια προσφοράς μου. Ωστόσο, ξέρω πως πολλές φορές ο κόσμος αλλάζει γνώμη για έναν παίκτη όταν πηγαίνει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα".
Για το αν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει: "Δεν ξέρω, θα δω εκείνη την στιγμή. Όπως μου βγει. Δεν το έχω σκεφτεί τι θα κάνω, αλλά όπως ξέρω τον εαυτό μου, δεν πιστεύω ότι θα πανηγυρίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα