AS: Ο ΟΣΦΠ είναι μια ομάδα του σωρού που δεν τιμά την ιστορία της

11:32 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί να φωνάζουν για τα δυο πέναλτι που, κακώς, δόθηκαν στην Λεβάντε αλλά το σίγουρο είναι πως η εμφάνιση της ομάδας ήταν θλιβερή με την ισπανική εφημερίδα "AS" να... κράζει την ομάδα του λιμανιού.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της αναφέρονται τα εξής: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει περίπατο

στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά έδειξε ως μια ομάδα του σωρού που δεν τιμά την ιστορία της".
Επίσης προσθέτει πως ο Ολυμπιακός ήταν "πολύ σοφτ στην άμυνα, χωρίς ιδέες όταν είχε την μπάλα και χωρίς σπίθα στην επίθεση, το άγγιγμα του Μίτσελ ακόμα δεν είναι ορατό και τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για να ανέβουν επίπεδο στην Ευρώπη πρέπει να περιμένουν".
Για τα δυο πέναλτι που δόθηκαν στην Λεβάντε, η "AS" αναφέρει: "Τα δυο πέναλτι ήταν υπερβολικά αυστηρά, σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά ο Γερμανός διαιτητής τα έδωσε και αυτό είναι που μένει".
Καυστικό ήταν το σχόλιο και της ισπανικής έκδοσης του "Yahoo": "Η Λεβάντε έκανε ένα μεγάλο βήμα για τους 16 του Europa League με ηγέτη τον Μπαρκέρο. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, ο οποίος δεν απείλησε σε όλο το ματς, έπαιζε για 70 λεπτά με δέκα παίκτες. Το φυσιολογικό ήταν όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού είδαν την κλήρωση με την Λεβάντε να ανάσαναν ανακουφισμένοι. Κακή ιδέα". Όσο για τα δυο πέναλτι που δόθηκαν προσθέτει πως "ο Γερμανός διαιτητής έδωσε δυο πέναλτι που δεν ήταν".

Keywords
Τυχαία Θέματα