«Να το πιστέψουμε»

17:22 4/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην Εθνική Ανδρών. Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, παίκτης της Γερμανικής Έμπορ Ροστόκ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τους αγώνες με την ΠΓΔΜ που θα κρίνουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 στο Κατάρ.
Ο 28χρονος αριστερός εξτρέμ τόνισε ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει με ρεαλισμό και πίστη τις δύο αναμετρήσεις το Σάββατο 7 Ιουνίου

(19:00) και την Κυριακή 15 Ιουνίου (21:00):

«Νέα προσπάθεια ξεκινάει για την Εθνική ομάδα. Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά σε αγώνα πρόκρισης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η ΠΓΔΜ κάνει μία πολύ σοβαρή και συστηματική δουλειά τα τελευταία χρόνια στο χάντμπολ. Σε όλες τις τελευταίες διοργανώσεις η Εθνική τους ομάδα είναι πάντα μέσα σε αυτές, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνουν σημαντικά τουρνουά. Δεν είναι τυχαίο ότι Μέταλουργκ και Βαρντάρ είναι κάθε χρόνο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να δείξουμε διάθεση και να το πιστέψουμε. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά δεν θα αφήσουμε καμία ελπίδα να πάει χαμένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα