«Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

17:02 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Ούνικς αποτελεί παρελθόν και ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την πορεία του από κει που σταμάτησε κόντρα στον Ηλυσιακό, όπως ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο esake.gr. «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Ηλυσιακό. Να πετύχουμε άλλη μία νίκη συνεχίζοντας να βάζουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία καλή ομάδα, αν και νεοφώτιστη,

με αρχές στο παιχνίδι της που ξέρει να τιμωρεί τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να περιορίσουμε τα λάθη και να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου τον οποίο χρειαζόμαστε κοντά μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα»

O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με τη σειρά του ανέφερε: «Ο Πανελευσιανιακός αν και νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 είναι ανταγωνιστική. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας γιατί θα το πληρώσουμε. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία ακόμη νίκη ώστε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα ως τελικό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας και θέλουμε να του δώσουμε χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα