«Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

17:42 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τα λάθη που έκαναν στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα θέλουν να αποφύγουν στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενόψει της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν έκανε καλό στην ομάδα:
«Έτσι είναι τις τελευταίες δέκα μέρες δουλέψαμε αρκετά καλά. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα κάναμε αρκετά λάθη. Τα είδαμε στο βίντεο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα, να μην τα επαναλάβουμε γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα

επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα, η οποία δεν έχει δείξει ακόμα για μένα τις πραγματικές της δυνατότητες. Πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θα είναι αρνητικό για τους Βοιωτούς ότι θα έρθουν στο Περιστέρι με υπηρεσιακό προπονητή:
«Επειδή παίζω και πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, αυτό μπορεί να επιδράσει και θετικά στην ψυχοσύνθεση ενός ποδοσφαιριστή, ενώ άλλες φορές αρνητικά. Εμείς θα κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν θα παίξουν φουλ επίθεση:
«Η ομάδα του Ατρόμητου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Το νιώθουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Πλέον μας σέβονται και μας φοβούνται περισσότερο σαν ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ενημέρωση που είχαν από τον ΠΣΑΠ:
«Τα προβλήματα είναι πολλά. Ο ΠΣΑΠ κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα σε καθημερινή βάση. Διεκδικεί όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Πρέπει ο καθένας μας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ΠΣΑΠ και να συμμετέχουμε ενεργά».

Keywords
Τυχαία Θέματα