«Να με μάθει το Βέλγιο»

18:50 29/7/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.Ο εξτρέμ του «τριφυλλιού» βρίσκεται με την αποστολή των «πράσινων» στη χώρα όπου γεννήθηκε. Γι' αυτόν τον λόγο τον «πολιορκούν» τα μέσα του Βελγίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «DH»:

«Δεν ένιωθα καλά στη Μουσκρόν και δεν έπαιξα αρκετά. Αυτό όμως μου επέτρεψε να ωριμάσω, παρότι δεν ήταν εύκολο. Ίσως είναι παράξενο, για κάποιον που δεν έπαιξε

στη Μουσκρόν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας της κρίσης, η ομάδα επικεντρώθηκε σε νεαρούς παίκτες, αντί να προσεγγίσει μεγάλους αστέρες. Κι εγώ το εκμεταλλεύτηκα».

Για τον αγώνα με τη Σταντάρ και το γεγονός ότι οι Βέλγοι δεν τον ξέρουν καλά υπογράμμισε: «Αυτό το ματς με την Σταντάρ είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα, όμως δεν γνωρίζω τη Σταντάρ. Ξέρω μόνο ότι είναι μια καλή ομάδα στο Βέλγιο, τίποτα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση και ελπίζω πως το βράδυ της Τετάρτης να με μάθει το Βέλγιο. Δεν με εκπλήσσει που δεν με γνωρίζετε στο Βέλγιο. Η μητέρα μου είναι απ' την Λιέγη, εγώ γεννήθηκα στη Σερεσιέν, όμως ποτέ δεν έζησα στο Βέλγιο, αφού οι γονείς μου έφυγαν κατευθείαν για την Αφρική. Εκεί έζησα μέχρι τα 16. Μετά πήγα στην ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα