Λουίς Ενρίκε: Φουλ επίθεση…

21:28 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» στην προσπάθειά του να καταστήσει σαφείς τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει το δεύτερο παιχνίδι με τη Σίτι για την ομάδα του, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Σίτι είναι μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ! Ξέρουμε τη δυναμική της, ξέρουμε ότι έχει εξαιρετικούς παίκτες και δεν σημαίνει κάτι το γεγονός πως εμείς πήραμε τη νίκη στο Μάντσεστερ. Όταν μια ομάδα προέρχεται από μια τέτοια απογοήτευση όπως αυτή που βίωσε η Σίτι στην Πρέμιερ το περασμένο Σάββατο, τότε δεν ξέρεις πως

θα αντιδράσει. Μπορεί να είναι υπέρ σου, μπορεί όμως και να στραφεί εντελώς εναντίον σου...».

Για όσα περιμένει να δει από τους Πρωταθλητές Αγγλίας, ο Λουίς Ενρίκε υποστήριξε: «Ξέρουμε ότι παίζουν με δύο επιθετικούς και δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι σε αυτό. Βέβαια, ποτέ δεν θα πρέπει να αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο να αιφνιδιαστεί και να βρεθεί προ εκπλήξεως. Πέρυσι, πάλι ήρθαν στην έδρα μας με την πλάτη στον τοίχο και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι δυσκολεύοντας τη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να φανούμε προσεκτικοί και να είμαστε εμείς αυτοί που θα δίνουμε τον ρυθμό και θα κυκλοφορούμε τη μπάλα».
Ερωτηθείς για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός είναι μια χαρά και υπολογίζεται κανονικά, ενώ για την αντίδραση του Νεϊμάρ όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Εϊμπάρ, είπε:
«Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο 100% των δυνατοτήτων του όλους τους μήνες της αγωνιστικής δράσης και σε τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει προσφέρει μέχρι αυτή τη στιγμήν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Ξέρω ότι οι επιθετικοί δεν μπορούν κάθε φορά να πετυχαίνουν από τρία και τέσσερα γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα