«Περιμένω γεμάτο το ΟΑΚΑ»

17:10 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ανυπόμονος να δει το ΟΑΚΑ γεμάτο και κιτρινόμαυρο είναι ο Χουάν Κάλα όπως τονίζει μιλώντας στο match program του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Ισπανός ευχαριστεί τον κόσμο για την έως τώρα στήριξή του, σε προσωπικό επίπεδο, ενώ μιλά για τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας. Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

4/4 και συνεχίζουμε, μέχρι που μπορεί να φτάσει το σερί νικών της ΑΕΚ;

«Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει ταβάνι, έχει τις δυνατότητες να κερδίσει όλα τα παιχνίδια αν είναι συγκεντρωμένη και τα κοιτάζει ξεχωριστά.

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι τελικός και μόλις τελειώσει με νίκη θα κοιτάξουμε τον επόμενο».

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ομάδα έχει δεχθεί μόλις ένα μικρής σημασίας γκολ, τι συνετέλεσε στη βελτίωση της άμυνας;

«Πιστεύω ότι αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο ήταν η γενικότερη άνοδος της απόδοσης της ομάδας, η οποία συμπαρέσυρε και την αμυντική γραμμή. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι αμύνονται και οι έντεκα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο γήπεδο, όχι μόνο ο τερματοφύλακας και η τετράδα μπροστά του».

Στον αποψινό αγώνα απουσιάζουν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές, μπορεί να καλυφθεί το κενό τους και να έρθει άνετα η νίκη;

«Αποδείξαμε και κόντρα στην Κέρκυρα ότι μπορούμε να νικάμε κόντρα στις απουσίες, αυτό θα κάνουμε και απόψε Αν σκεφτεί κανείς ότι έλειπαν ο Λύμπε, ο Καφές, ο Βάργκας, ο Μάκος και χάσαμε κατά τη διάρκεια τον Δέλλα και τον Λεό καταλαβαίνει πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευτυχώς έχουμε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο καλύπτουν τα κενά των έμπειρων απόντων».

Πώς ένιωσες όταν σκόραρες για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα κόντρα στον Άρη;

«Πήρα πολύ μεγάλη ευχαρίστηση πετυχαίνοντας αυτό το γκολ, γιατί έτσι ολοκληρώσαμε θετικά ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε εξαιρετική απόδοση. Η ικανοποίηση του να σκοράρεις μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας σου και να τους το αφιερώνεις είναι διπλή».

Πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα για έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην Ισπανία;

«Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών σε ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν είναι τόσο χαώδεις όσο νομίζετε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα, με βοήθησαν βέβαια και οι συμπαίκτες μου. Μια σημαντική διαφοροποίηση είναι ότι εκεί η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετωπίζονται, ενώ εδώ τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα και οι διαφορές μικρότερες».

Είχες ποτέ πρόβλημα συνεννόησης με τους υπόλοιπους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες, με δεδομένο ότι ήσουν πάντα ο μοναδικός μη Έλληνας;

«Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι παγκόσμια. Μέχρι στιγμής συνεννοούμαι άψογα με τα υπόλοιπα παιδιά ανεξαρτήτως εθνικότητας, γιατί είναι καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό μετράει περισσότερο από το αν μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση σου με την ΑΕΚ μέχρι σήμερα;

«Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος για κανένα από τα 12 επίσημα παιχνίδια που έχω συμμετάσχει μέχρι

Keywords
Τυχαία Θέματα