«Να είστε σε εγρήγορση»

14:31 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Νέες δηλώσεις σχετικά με τις επαφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Νίκος Στράτος, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, για λογαριασμό του υποψήφιου ενδιαφερόμενου για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος άσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί καμία ενόχληση τον τελευταίο καιρό και για το μόνο που είναι γνώστης, είναι για το... μήνυμα που του είχε στείλει ο Νίκος Στράτος, προ δύο μηνών περίπου, πως θέλει να είναι σε εγρήγορση γιατί κάτι ετοιμάζεται. «Αυτή τη στιγμή όσον αφορά στις εξελίξεις δεν είμαι τόσο ενήμερος», είπε χαρακτηριστικά,

χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα από την τελευταία επαφή που είχε με τον Νίκο Στράτο. Όσο για την κίνηση αυτή, ο ίδιος επισήμανε πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί κάποια πρόταση, αν αυτή δεν είναι σοβαρή, επικαλούμενος μάλιστα παλιότερες δηλώσεις του Θωμά Μαύρου.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για:

-το πώς προσέγγισαν τον ίδιο κι άλλους παλαιμάχους της ΑΕΚ: «Εδώ και κάποιους μήνες είχε γίνει μια προσπάθεια να είμαστε σε ετοιμότητα και από τη στιγμή που θα προέκυπτε μία σοβαρή προοπτική να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να βγει από την περιπέτεια που περνά εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ήταν το στόρι των προηγούμενων μηνών, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ασχέτως αν έγιναν κάποιες σκέψεις από ορισμένους που έδειχναν ένα ισχνό ενδιαφέρον».

-τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα βοηθήσει στη νέα προσπάθεια: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα, με πλήρη διαφάνεια και αλήθειες απέναντι στον κόσμο, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια. Υπό σοβαρές προϋποθέσεις και μόνο αν υπάρχει η προοπτική, θα βοηθήσουμε. Ασπάζομαι τις δηλώσεις του Θωμά Μαύρου, που είχε πει ότι αν προκύψει κάτι που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, θα συνδράμει. Αυτή η προσπάθεια χωρίς στήριξη από τον κόσμο και κάποιων ανθρώπων δεν μπορεί να προχωρήσει».

-την αξιοποίηση των παλαιμάχων από το νέο επενδυτή: «Εγώ ξεκαθάρισα και στον κ. Στράτο, αλλά θέλω να το κάνω και δημόσια, ότι δεν μιλάμε για χρησιμοποίηση. Μιλάμε για αξιοποίηση, όχι εκμετάλλευση. Οι λέξεις παίζουν μεγάλο ρόλο. Και οι πέντε δεν έχουμε ανάγκη τη δημοσιότητα, δεν είμαστε άτομα που θέλουμε να καούμε για οποιονδήποτε τρόπο».

-την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή: «Ο κ. Στράτος δεν μας έχει πει όνομα, αν και τον πίεσα τρεις φορές. Μου είπε ‘σε παρακαλώ, δεν μπορώ να πω όνομα, έχω δεσμευτεί'. Αλλά κι αν μου το έλεγε, δεν θα μπορούσα να σας το πω από τη στιγμή που ο ίδιος ενδιαφερόμενος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί».

-τις εκτιμήσεις του για την έκβαση της υπόθεσης: «Αυτό που εμφανίστηκε τώρα, έχει προκύψει εδώ κι ένα δίμηνο. Πώς μπορεί να εξελιχθεί, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτή τη στιγμή όσον αφορά στις εξελίξεις δεν είμαι τόσο ενήμερος. Από όσα μαθαίνω όμως, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα