Reuters: Ομάδα της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ

Αρθρογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ κορυφαία ομάδα της χρονιάς, πάνω και από την Μπαρτσελόνα!

"Εντάξει, εντάξει ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα ουρλιάζετε "και η Μπαρτσελόνα;", αλλά αφού όλοι την εγκωμιάζουν αποφάσισα να πάρω μία αντίθετη θέση.

Ναι, οι Παγκόσμιοι, Ευρωπαίοι και Ισπανοί πρωταθλητές είναι εκπληκτικοί και μετά από λίγο καιρό μπορεί να πούμε ότι είναι ο

μεγαλύτερος σύλλογος που έπαιξε ποτέ", αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

"Αλλά με δεδομένο ότι έχουν τον Λιονέλ Μέσι -ο οποίος, ίσως, μετά από λίγο καιρό να αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου-, έχουν το μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, τεράστια οικονομικά στοιχεία και τη βάση της εθνικής Ισπανίας, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και μία οργάνωση που αυτοαποκαλείται "περισσότερο από ένας σύλλογος", η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να είναι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Θα έπρεπε να έχουν πάρει περισσότερα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά, τρία από τα οποία ήρθαν στα τελευταία πέντε χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τη Ρεάλ να είναι τρεις βαθμούς μπροστά.

Ο ΑΠΟΕΛ, στο μεταξύ, δεν έχει υψηλές προσδοκίες... Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2010 και έπρεπε να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου για να κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα