«Να είμαστε καλά να μπούμε στο Ναό»

13:18 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τη δική τους άποψη και ευχή κατέθεσαν άλλοι 11 παίκτες της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της Ένωσης. Μιλώντας στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ είπαν:

Μιχάλης Παυλής

«Ήταν όλα εκπληκτικά εκείνη την μέρα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά που είδαμε, αυτά και θα γίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν τελειώσει το έργο. Να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας και να πατήσουμε αυτόν τον ιερό χώρο».

Κώστας Τσούπρος

«Δεν υπάρχει τέτοιο

στην Ελλάδα. Μακάρι να γίνει και να μπει η ΑΕΚ μέσα δυνατή, όπως πρέπει. Οι εξέδρες ήταν το πιο ωραίο, εκεί που θα πηγαίνει ο κόσμος και θα το γεμίζει».

Ρόμπερτ Κάτσικας

«Φοβερό, ήρθα από Αγγλία και το είδα και... τρελάθηκα! Ξέρεις μεγάλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Τρελαίνομαι όταν το βλέπω, θέλω να παίξω εκεί μέσα! Και το ΟΑΚΑ είναι ωραίο γήπεδο, αλλά δεν το βοηθά ο στίβος και το ότι οι εξέδρες είναι μακριά».

Φώτης Κέζος

«Πολύ ωραίο μακάρι να γίνει. Μου άρεσε πολύ. Για τα ελληνικά δεδομένα είναι κάτι πρωτόγνωρο»

Σωκράτης Τσουκαλάς

«Εντυπωσιακό το γήπεδο και ότι είδαμε. Κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, δεν έχει ξαναφτιαχτεί κάτι αντίστοιχο. Ελπίζω να είμαι ένας από αυτούς που θα καταφέρουν να πατήσουν μέσα σε αυτό».

Αινείας Καλογερής

«Πολύ ωραίο γήπεδο όπως φάνηκε. Είχε τα πάντα, ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος... Τώρα περιμένουμε απλά να γίνει. Θέλει χρόνο, υπάρχει ακόμη δρόμος, αλλά το όνειρο μας είναι να μπούμε μέσα».

Χριστόφορος Ντούμπερετ

«Ένας... Ναός για την ΑΕΚ. Φοβερό για κάθε παίκτη, αλλά θα είναι δύσκολο για τους περισσότερους. Η ΑΕΚ θα κάνει πρωταθλητισμό όταν θα ανέβει στην Α' εθνική και θα είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στο ρόστερ. Εξωτερικά είναι σαν Ναός, όπως ήταν στην Πόλη»

Έντιν Μούργκα

«Αυτό το γήπεδο έτσι όπως το είδα, σίγουρα αλλάζει πολλά στην ΑΕΚ. Για μένα είναι ένα όνειρο ότι είδα... Θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Πολύ εντυπωσιακό και με χώρους για τα πάντα».

Λάμπρος Θαναηλάκης

«Μου φαίνεται τρομερό με ότι έχω δει στην Ελλάδα. Εντυπωσιακό μα το σημαντικότερο είναι ότι κρατά τις παραδόσεις και έχει όλη την ιστορία της ΑΕΚ μέσα»

Παναγιώτης Ντούνης

«Εντυπωσιασμένος για το νέο γήπεδο. Περισσότερο μου άρεσε το εσωτερικό με όλους τους χώρους που έχει για τα πάντα. Θα γίνει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα»

Άνταμ Τζανετόπουλος

«Είναι απίστευτο γήπεδο. Όλος ο κόσμος άσχετα αν είναι ΑΕΚ ή άλλη ομάδα, συγκινήθηκε όταν το είδε. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι σαν Ναός, δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα