«Να δώσουν ότι μπορούν για τη νίκη»

18:25 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το... μήνυμά του στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, έστειλε ο Πάουλο Μασάντο, ενόψει της «μάχης» της Τετάρτης (2/10) με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. «Θέλω να τους ζητήσω να δώσουν ότι μπορούν στο ματς με την Αντερλεχτ. Να γυρίσουν πίσω με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλο που δεν είμαι στο Βέλγιο, το μυαλό μου είναι μαζί τους», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Ναι, με στεναχωρεί πολύ το γεγονός πως δε θα είμαι στον αγώνα. Όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί απέφυγα την εγχείριση και έτσι θα λείψω

μόνο 15 μέρες. Μετά θα γυρίσω πιο δυνατός».

Αναφορικά με την Άντερλεχτ, σχολίασε: «Η Άντερλεχτ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Επειδή μίλησα με την οικογένειά μου η οποία είδε το παιχνίδι της με την Μπενφίκα, συνέβη κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη με εμάς με την Παρί. Έπαιξε καλά. Αλλά η Μπενφίκα είχε λίγες περισσότερες ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Η Άντερλεχτ ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην ήττα της. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δε θα είναι εύκολο το ματς».

Όσον αφορά στην έδρα των Βέλγων που είναι «θερμή», απάντησε: «Ναι, αυτό είναι καλό να παίζεις σε θερμές έδρες, όπου οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους».

Παράλληλα, μίλησε και για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπενφίκα: «Μία ισοπαλία θα ήταν ιδανική, αν εμείς κερδίσουμε».

Για το μυστικό της επιτυχίας στο Βέλγιο, τόνισε: «Να παίξουμε όπως με την Παρί. Αλλά να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Αν παίξουμε όπως με την Παρί στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, για τον κόσμο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Παρί και το κορεό, είπε: «Ναι, το πρόσεξα. Είναι αυτό που έλεγα πάντα στην οικογένειά μου, το πόσο εντυπωσιακή είναι η παρουσία του κόσμου. Θέλει να «παίξει», να γίνει ο επιπλέον παίκτης μας. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτούς τους φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα