«Να δεθούμε καλύτερα σαν σύνολο»

00:27 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για τους δύο αγώνες που δίνει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ Ανδρών, την προσεχή Τετάρτη (27/3) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά με το Μαυροβούνιο και το Σάββατο (30/3) στη Ριέκα με την Κροατία, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς:

«Είμαστε μια ανανεωμένη ομάδα, η οποία μαζεύεται μαζί για δεύτερη φορά. Μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Στόχος

μας είναι να μπορέσουμε να δεθούμε καλύτερα σαν σύνολο. Τα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια που δίνουμε την ερχόμενη εβδομάδα προσφέρονται μόνο για κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, να δουλέψουμε την συνεργασία μας, τα συστήματα μας και να χτίσουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Δεν πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού και η δυναμικότητα των αντιπάλων είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι εν όψει του βασικού μας στόχου για φέτος, που δεν είναι άλλος από την καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον Ιούλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα