«Ευκαιρία για προετοιμασία»

00:27 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για τα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, με Μαυροβούνιο (27/3) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και με Κροατία (30/3) εκτός έδρας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο διεθνής περιφερειακός Γιάννης Φουντούλης:

«Σ' αυτά τα παιχνίδια, απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους, θέλουμε απλά να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, χωρίς να είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. Είμαστε μια ανανεωμένη ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να αποδώσουμε στο νερό αυτά που θέλουμε. Αυτοί οι αγώνες είναι μια καλή ευκαιρία

για προετοιμασία εν όψει των καλοκαιρινών μας υποχρεώσεων.»

Ο 24χρονος περιφερειακός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στην ήττα από τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ (13-10) την περασμένη Τετάρτη στη Ρωσία και τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας του από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος, μέχρι στιγμής, σκόρερ στην Α1 Ανδρών, εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά με στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο:

«Νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση για αυτόν τον αποκλεισμό. Δεν κρύβουμε ότι είχαμε ως στόχο να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση. Είμαστε όλοι υπαίτιοι για τον αποκλεισμό. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να συγκροτηθούμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, τοποθετώντας τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή. Είναι δύσκολη η πορεία μας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ. Στον αθλητισμό ποτέ δεν πρέπει να σκύβεις το κεφάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα