«Να αποκτήσουμε ομοιογένεια

23:45 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην έλλειψη ομοιογένειας, λόγω της πρόσφατης ανανέωσης στο ρόστερ της Εθνικής μας ομάδας, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Γούνας. Ο 23χρονος διεθνής περιφερειακός, αναφέρθηκε επίσης και στην αυριανή αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Ανδρών, Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ:

«Το Μαυροβούνιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Και αυτοί, αλλά και οι Κροάτες τους οποίους αντιμετωπίζουμε το Σάββατο, είναι δύο πάρα πολύ δυνατοί αντίπαλοι, που δύσκολα μπορείς να νικήσεις. Εμείς βέβαια δεν έχουμε λόγο να κυνηγήσουμε πάση

θυσία τη νίκη. Θα μπούμε και στα δύο αυτά παιχνίδια να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Στόχος μας τη δεδομένη στιγμή είναι η συνεχής βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που κάνουμε. Πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να αποκτάμε ομοιογένεια σαν ομάδα, γιατί λόγω της πρόσφατης ανανέωσης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είναι κάτι που μας λείπει.

Έχουμε μπει ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ιουλίου, και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τότε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα