Ισοπαλία πρωτιάς για Μαυροβούνιο

22:56 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 8ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΜΟΛΔΑΒΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Τσορνομόρετς

Εύκολη νίκη με 2-1 για την Ουκρανία κόντρα στη Μολδαβία, αλλά χωρίς αντίκρισμα απ' ότι φαίνεται.

Στο 23ο λεπτό ο Ναμάσκο είπε όχι σε σουτ του Γιαρμολένκο, ενώ στο 33' ο Γιαρμολένκο έχασε το άχαστο από πολύ κοντά.

Στο 54ο λεπτό ο Ναμάσκο είπε όχι σε προσπάθεια του Ζοζούλια, ενώ στο 61' ήρθε

και το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ζοζούλια τροφοδότησε με κεφαλιά τον Γιαρμολένκο, που με ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-0. Οι Ουκρανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 70' ο Κασερίντι με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 2-0. οι Μολδαβοί μείωσαν στο 80ο λεπτό με τον Σουβόροφ που μόλις είχε μπει στο ματς. Στο 90' αποβλήθηκε ο Στεπανένκο που χτύπησε με τις ταπες στο κεφάλι αντίπαλό του.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Φεντέτσκι, Κασερίντι, Χούσιεφ (90' Γκρετσίνσκι), Τίμοστσουκ, Στεπανένκο, Σελέζνιοφ (62' Μπεζούς), Γιαρμολένκο, Ζοζούλια.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Επουρεάονου, Γκολοβατένκο, Μπουλγκάρου, Μπορντιάν, Ιονίτα, Πασκένκο (67' Όνικα), Ντέντοφ (78' Σουβόροφ), Γκεοργκίεφ, Μπουγκάιοφ.

ΠΟΛΩΝΙΑ- ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: 5-0
Γήπεδο: Ναροντόβι

Πλάκα έκανε η Πολωνία στο Σαν Μαρίνο (5-0) και βρισκεται στην 3η θέση μαζί με την Ουκρανία.

Η Πολωνία πίεσε από την αρχή και στο 21' άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 28' ο Πίστσεκ έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κι έκαναν το 3-0 με νέο πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 48ο λεπτό, ενώ στο 61' ο Τεόντορτσικ έγραψε το 4-0.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μπόρουτς, Βαβρζίνιακ, Πίστσεκ, Γκλικ (46' Κοσέσκι), Σάλαμον (87' Βασιλέφσκι), Πολάνσκι, Μπλαστσικόφσκι, Μιερτζεγέφσκι, Κριτσόβιακ, Λεβαντόφσκι, Μίλικ (59' Τεόντορτσικ)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Σιμονσίνι, Βιταϊόλι, Βαλεντίνι, Ντέλα Βάλε, Παλάτσι, Α.Ντέλα Βάλε (80' Μπουσκαρίνι), Μπολίνι (57' Μπατσιόκι), Γκασπερόνι, Κοπίνι, Σέλβα (51' Ρινάλντι), Μ.Βιταϊόλι

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ- ΑΓΓΛΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ποντ Γκόριτσομ

Όρθιο στάθηκε ξανά το Μαυροβούνιο, έμεινε στ 1-1 με την Αγγλία και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ομίλου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Αγγλία που έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Ρούνεϊ μετά από κόρνερ. Στο 16ο λεπτό το σουτ του Μίλνερ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 48' η κεφαλιά του Γιόβετιτς φάνηκε να κατέληξε στα δίχτυα, αλλά τελικά βρήκε στην εξωτερική πλευρά.

Το Μαυροβούνιο συνέχισε να πιέζει κι έφτασε στο γκολ στο 75ο λεπτό. Ο Χαρτ έδιωξε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Βούτσινιτς, αλλά στην επαναφορά ο Νταμιάνοβιτς έκανε το 1-1. μάλιστα στην προηγούμενη ακριβώς φάση, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, ενώ στο 86' ο Βούτσινιτς αστόχησε από καλή θέση μετά από λάθος του Τζέραρντ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μ.Μπόζοβιτς, Μπάσα, Ντζούντζοβιτς, Μπόζοβιτς (75' Ντελίμπασιτς), Ζβέροτιτς, Βολκόφ, Σάβιτς, Βούκσεβιτς (63' Κρκότοτς), Νοβάκοβιτς (46' Νταμιάνοβιτς), Βούτσινιτς, Γιόβετιτς.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Κόουλ, Τζόνσον, Λέσκοτ, Σμόλινγκ, Κάρικ, Τζέραρντ, Μίλνερ, Κλέβερλι (78' Γιανγκ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα