«Να αφήσουν ήσυχο τον Αγγελόπουλο»

13:48 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

Θέση σχετικά με τις πιέσεις που ασκούνται σε Μάκη Αγγελόπουλ, πήρε η Πέπη Αμερικάνου.

Η σύζυγος του Γιώργου Αμερικάνου δήλωσε στην «ΩΡΑ των σπορ»:

«Είναι αυτονόητο ότι είμαι ενθουσιασμένη για τις εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Έτσι ή αλλιώς, όταν εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος ήμουν βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά. Με την εξέλιξη αυτή χαμογελάει, όπως έχω ξαναπεί, από κει πάνω που βρίσκεται και ο Γιώργος (Αμερικάνος). Δεν χαμογελάει σίγουρα όμως με όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ.

Και αν ζούσε, είναι βέβαιο ότι θα έβαζε τις φωνές σε κάποιους, που εξακολουθούν να κρατούν με το ζόρι Τμήματα και σε ομηρία αθλητές μόνο και μόνο για να κάνουν τους... προέδρους και για να κάνουν λεζάντα! Αυτό, που ζητώ είναι να μείνουν όλοι αυτοί μακριά από την ΚΑΕ ΑΕΚ».

Η κυρία Αμερικάνου είπε ακόμα: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε πρόσωπα. Γνωρίζουν εκείνοι ποιοι είναι. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται όντως σε μαύρα χάλια και είναι λυπηρό. Όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύονται ορισμένοι από την στιγμή, που είναι άφραγκοι. Γιατί ταλαιπωρούνται και ταλαιπωρούν και τον σύλλογο δημιουργώντας προσδοκίες; Και μετά παρακαλάνε τον Αγγελόπουλο, ή τον Μελισσανίδη για βοήθεια; Και τους αμφισβητούν κι από πάνω, ή συκοφαντούν τον Αλεξίου για το ένα ή το άλλο;

Πού είναι γραμμένο δηλαδή ότι πρέπει καλά και σώνει ο Αγγελόπουλος να βοηθά τα Τμήματα; Αν πρέπει να κλείσουν κάποια Τμήματα ας κλείσουν. Προτιμότερο από το να φυτοζωούν. Και κυρίως, αυτό, που θέλω να τους συστήσω είναι να αφήσουν ήσυχο τον Μάκη (Αγγελόπουλο) να κτίσει την ομάδα Μπάσκετ, που ονειρευόμαστε. Αυτό θα τους έλεγε και ο Γιώργος Αμερικάνο αν ζούσες. Έχει αναλάβει μεγάλο φορτίο ο Μάκης. Γενικότερα, ας αφήσουν ήσυχη την ΑΕΚ και τους ανθρώπους εκείνους, που αποδεδειγμένα έχουν την διάθεση και την οικονομική ευχέρεια να βοηθήσουν τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα