Παράσταση νίκης για Κορτράικ και Πανθρακικό

13:43 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

Οι αυριανές εκλογές μονοπωλούν, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των περισσότερων, ωστόσο η μπάλα δε... σταματάει ποτέ. «Πλούσιο» το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας το Σάββατο και προκύπτουν ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ. Πριν, όμως, περάσουμε στις στοιχηματικές προτάσεις, στο Betarades.gr πέρα από τα previews των αγώνων και τα προγνωστικά, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online

στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα καζίνο που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Κερδίζει η Κορτράικ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας που είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Κορτράικ - Σαρλερουά. Το σκορ της χρονιάς σημείωσε η Κορτράικ την περασμένη αγωνιστική. Διέλυσε με 7-1 εκτός έδρας τη... δύσμοιρη Οστάνδη και έδειξε ανεπηρέαστη απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εφτά νίκες στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές μετράει και παραμένει πάντα στο -6 απ' τη δεύτερη Άντερλεχτ. Από την άλλη, η Σαρλερουά, ξεκίνησε πολύ άσχημα το 2015. Έπειτα απ' την εντός έδρας ήττα απ' τη Σερκλ Μπριζ για το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν και δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες απ' την ίδια ομάδα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Η ήττα 2-0 σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη τους 2-1 τους άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού, μια εξέλιξη που σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση, αφού το Κύπελλο ήταν στόχος.

«Τρίποντο» ο Πανθρακικός

Συνέχεια με Σούπερλιγκ και τον «άσσο» σε απόδοση 2.38 στην αναμέτρηση Πανθρακικός - Λεβαδειακός. Φοβερής κρισιμότητας το σημερινό παιχνίδι για τον Πανθρακικό, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι πράσινοι έδειξαν πόσο «καίγονται» για τη νίκη σήμερα και την Πέμπτη, όταν ο κόουτς Χοσέ Ρόκα παρέταξε ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές κόντρα στον ελλιπή ΟΦΗ για το Κύπελλο και γνώρισε την ήττα με 4-0 εντός έδρας. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (συμπεριλαμβάνεται η Νίκη Βόλου), όπου οι Βοιωτοί ηττήθηκαν μόνο απ' τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα έκαναν αγγαρεία εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο, αλλά πήραν την ισοπαλία 1-1 και παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς για τον Πανθρακικό, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Προβάδισμα η Ξάνθη

Από τη Σούπερλιγκ προκύπτει ένα ακόμη σημείο και είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.25 στο ματς Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα. Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την Ξάνθη, που μεσοβδόμαδα έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες, αφού δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες). Στο πιο πρόσφατο ματς, οι Θρακιώτες έμειναν στο 0-0 εκτός έδρας με την Κέρκυρα, αποτέλεσμα που μάλλον τους αδικεί λίγο, αν και το ματς κατά βάση ήταν μοιρασμένο. Μόνο στο Κύπελλο κερδίζει τελευταία ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την πλευρά του, που προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες στη Σούπερλιγκ. Οι Ηπειρώτες πέρασαν με επιτυχία απ' την έδρα των Χανίων την περασμένη Τετάρτη με 2-1. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο «Άγιαξ» δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2), αφού έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τον Πανθρακικό την Κυριακή.

Στηρίζουμε Γκινγκάμπ

Στη Γαλλία, η Γκιγνκάμπ υποδέχεται τη Λοριάν και η πρότασή μας είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.32. Η Γκινγκάμπ πάλεψε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ», ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι, αλλά έχασε στο τέλος. Μεσοβδόμαδα, πάντως, απέναντι στην Σατορού για το κύπελλο, έκανε το καθήκον της, κέρδισε με «καθαρό» σκορ και επέστρεψε στις νίκες. Εδώ και καιρό έχει διάφορες απουσίες, αλλά ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ μέσα σε αυτό το διάστημα έχει βρει λύσεις και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Η Λοριάν, από την άλλη, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, εμφανίστηκε βελτιωμένη την προηγούμενη εβδομάδα, υποδεχόμενη την Λιλ και έφτασε δίκαια στη νίκη. Στην έδρα της, συχνά-πυκνά, κάνει καλά παιχνίδια και μαζεύει βαθμούς, ωστόσο μακριά από το «Moustoir» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και η Γκινγκάμπ έχει σήμερα προβάδισμα για τη νίκη.

Μπορεί τη νίκη η Λίβινγκστον

Επόμενη στάση η Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας και το παιχνίδι Νταμπάρτον - Λίβινγκστον, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.25 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Νταμπάρτον καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ρέιθ Ρόβερς. Γνώρισε έτσι την τρίτη συνεχόμενη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν κατάφερε για έκτη διαδοχική αναμέτρηση να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η Λίβινγκστον, από την πλευρά της, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Κάουντεμπιθ την προηγούμενη αγωνιστική και αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, τελικά το αυτογκόλ του Μένσινγκ στο 26' της στέρησε τη νίκη, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ένα αποτέλεσμα που μόνο θετικό δεν χαρακτηρίζεται για τη Λίβινγκστον, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με οχτώ βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ωστόσο σήμερα μπορεί να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Νταμπάρτον.

Προβληματική αμυντικά η ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα ΑΕΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας, στον οποίο θα πάμε το Over 71 πόντους της φιλοξενούμενης ομάδας, σε απόδοση 1.88.Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί με πολύ ποιοτικούς παίχτες (Μενσά Μπονσού, Ίνγκλις, Ντελινινκάιτις, Αθηναίου) και σήμερα θα ντεμπουτάρει η τελευταία σπουδαία προσθήκη της ΑΕΚ ο Μαλίκ Χέρστον. Ο Χέρστον έχει μεγάλη ευρωπαϊκή καριέρα σε σπουδαίες ομάδες όπως η Σιένα, η Γαλατασαρι και Αρμάνι. Άλλο ένα όπλο λοιπόν για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, κυρίως επιθετικό. Η ΑΕΚ λοιπόν έχει μαζέψει πάρα πολύ καλούς επιθετικούς παίχτες και όντως κερδίζει με την επίθεση όμως άμυνα δεν παίζει κανείς τους. Από αυτό εξαιρείται κάπως ο Αθηναίου ο οποίος προσπαθεί στην άμυνα. Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις, Χέρστον, Σάκοτα ούτε να ακούσουν τη λέξη άμυνα. Όσο εύκολα και αν νικήσει τον Κόροιβο απόψε, η ομάδα της Αμαλιάδας θα κάνει αξιοπρεπή επίδοση στην επίθεση. Το όριο των πόντων του Κόροιβου δίνεται στους 71 πόντους. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί δύο φορές κάτω από 71, από τον Απόλλωνα Πάτρας (67-64) και από τον Πανιώνιο την δεύτερη αγωνιστική που ήταν ελλιπής (77-64). Ο Κόροιβος έχει 74 πόντους ανά παιχνίδι, 75.5 πόντους ανά εκτός έδρας παιχνίδι. Επιλογή το Over 71 πόντοι του Κόροιβου.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα