Μουρίνιο: Ο Μέσι δεν είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών

17:20 11/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν χρειάζεται να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας ιστορικός παίκτης για τη τρέχουσα δεκαετία όπως υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος θεωρεί πως ο Αργεντίνος δεν είναι ο σπουδαιότερος παίκτης όλων των εποχών.
Σε δηλώσεις του στο yahoo sports, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Νομίζω ότι ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Δεν χρειάζεται να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται

ένας φανταστικός παίκτης. Δεν χρειάζεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας ιστορικός παίκτης για αυτή την δεκαετία. Αλλά για εμένα δεν είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών".
Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο μίλησε για τον Πολ Πογκμπά και τον Άριεν Ρόμπεν: "Νομίζω ότι ο Ρόμπεν είναι ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νομίζω ότι από τη πρώτη μέρα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ήταν ο παίκτης που έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο, χωρίς πάνω και κάτω, μόνο πάνω.
Ο Πογκμπά είναι ο καλύτερος νέος παίκτης, επειδή έκανε ένα καλό Μουντιάλ και ας μην έφτασε η ομάδα του στα ημιτελικά. Νομίζω ότι έδειξε πως θα είναι ένας μεγάλος παίκτης για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο καλύτερος τερματοφύλακας; Αν ο Νόιερ είναι τόσο καλός στον τελικό όσο ήταν μέχρι τώρα, θα έλεγα ο Νόιερ".
Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Μουρίνιο είπε: "Πολλές από τις μεγάλες ομάδες απογοήτευσαν, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, εμφανίστηκαν κατώτερες των προσδοκιών και δεν πέρασαν ούτε τους ομίλους. Αλλά ήταν ένα φανταστικό τουρνουά. Για την Κόστα Ρίκα, τη Κολομβία, τη Χιλή, τις ΗΠΑ, την Αλγερία, αυτές είναι υπεύθυνες για ένα πανέμορφο Μουντιάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα