Η γκάφα του Ομπάμα στο Τέξας (ΦΩΤΟ)

15:58 11/7/2014 - Πηγή: AEK365

Σε σφάλμα υπέπεσε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελευταία του επίσκεψη στο Όστιν του Τέξας. Ο Αμερικανός πρόεδρος θέλησε να ζήσει λίγο σαν μέλος της κοινότητας κι έτσι πήγε να φάει σε ένα από τα θρυλικότερα φαστ φουντ των ΗΠΑ, το Franklin's BBQ joint, το οποίο είναι διάσημο για τα μπέργκερ του, αλλά κυρίως για τις τεράστιες ουρές που καθημερινά δημιουργούνται στα ταμεία του από τους εκατοντάδες πελάτες. Μάλιστα, ο μύθος

λέει ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι και τρεις ώρες, για να εξυπηρετηθεί, αλλά ποτέ κανείς δεν φεύγει. Ωστόσο ο πιο σημαντικός - άγραφος - κανόνας είναι ότι κανείς δεν περνάει μπροστά στην ουρά, ούτε καν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όμως, την Τρίτη βρέθηκε εκεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τόλμησε να παραβεί τον κανόνα αυτό. Ο Ομπάμα βρέθηκε στο Τέξας για μια μίνι περιοδεία και για συναντήσεις με τους τοπικούς παράγοντες και γνωρίζοντας τη φήμη των μπέργκερς του Franklin's έσπευσε στο μαγαζί για να προμηθευτεί φαγητό για τον ίδιο αλλά και για τη συνοδεία του και για το προσωπικό του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One. Μπαίνοντας στο μαγαζί είδε την ουρά και χωρίς να σκεφτεί την προσπέρασε, αφήνοντας ακόμα και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Άαρον Φράνκλιν έκπληκτο σε σημείο ώστε όταν τον χαιρέτισε ο κ. Φράνκλιν του είπε πως κανείς δεν έχει τολμήσει ποτέ να περάσει μπροστά στην ουρά και πως μπορεί να είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά έκανε κάτι... ανήκουστο!

Ο Ομπάμα φαίνεται ότι δεν ήξερε αυτόν τον κανόνα και έδειξε αιφνιδιασμένος, παραδέχθηκε πως η ουρά ήταν μεγάλη και δικαιολογήθηκε πως ο χρόνος του ήταν περιορισμένος και δήλωσε πως ένιωσε πολύ άσχημα που χρειάστηκε να προσπεράσει την ουρά! Στη συνέχεια, μες στην αμηχανία του προσπάθησε να κάνει αστεία με το προσωπικό και τους πελάτες, παρήγγειλε φαγητό αξίας 300 δολαρίων και προσφέρθηκε μάλιστα να πληρώσει και τον λογαριασμό ενός πατέρα και της κόρης του που ήταν οι τελευταίοι πελάτες που παρήγγειλαν πριν ο ίδιος τους προσπεράσει όλους!

Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, ο Ομπάμα έβγαλε από την τσέπη του μια μικρή δεσμίδα χρήματα που όμως δεν έφταναν για να πληρωθεί ο λογαριασμός καθώς ήταν όλα τους χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου και στη συνέχεια ζήτησε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα, μια συλλεκτική μαύρη κάρτα της τράπεζας JPMorgan, που κανείς υπάλληλος δεν είχε ξαναδεί.

Τελικά, ο πρόεδρος πλήρωσε αλλά στη συνέχεια τα social media πήραν φωτιά με τους περισσότερους να κατηγορούν τον Ομπάμα για το γεγονός ότι δεν καταδέχθηκε να περιμένει στην ουρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα