Μουρίνιο: Η Τσέλσι δεν θα μπορούσε να δώσει τα λεφτά που έδωσε η Γιουνάιτεντ

17:33 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι δουλεύει σε σχέση με το Financial Fair Play σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος υπογράμμισε πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να δώσει όσα έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε: "Όταν η UEFA αποφάσισε για το Financial Fair Play

προσπαθούσαν να το κάνουν για να έχει κάθε ομάδα ίσες πιθανότητες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες ομάδες, οι μεγάλοι σύλλογοι, οι σύλλογοι με περισσότερα χρόνια στη κορυφή και με περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα έσοδα, είναι οι... παίκτες που συνεχίζουν να ξοδεύουν πολύ. Οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι τεράστιες ομάδες, νομίζω πως έχουν πλεονέκτημα. Αλλά στη Τσέλσι είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που χειριζόμαστε τα πράγματα, με αυτή τη σπουδαία ισορροπία μεταξύ των εσόδων και των χρημάτων που ξοδεύουμε.
Η Τσέλσι δεν θα μπορούσε να δώσει τα χρήματα που έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άνχελ Ντι Μαρία (σ.σ. 59.7 εκ. λίρες), γιατί η Τσέλσι δουλεύει σε σχέση με το Financial Fair Play.
Έχουμε έσοδα για να μπορούμε να ξοδέψουμε. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, η Τσέλσι πουλάει παίκτες. Τον χειμώνα πουλήσαμε τον Μάτα, το καλοκαίρι τον Λουκάκου και τον Νταβίντ Λουίζ. Οπότε, αυτή τη στιγμή η Τσέλσι δεν είναι ομάδα που ξοδεύει, έχει περισσότερα έσοδα από τις μεταγραφές από ότι ξοδεύει".

Keywords
Τυχαία Θέματα