Μουρίνιο: Δεν υπάρχει ιστορία χωρίς τίτλους

12:36 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στην έδρα της Σουόνσι, η Τσέλσι κέρδισε 5-0, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για το τέλειο παιχνίδι αλλά πρόσθεσε πως η ιστορία μιας ομάδας γράφεται μόνο με τίτλους.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Ήταν το τέλειο παιχνίδια. Όλα πήγαν όπως τα θέλαμε. Το γκολ στο πρώτο λεπτό έκανε τη διαφορά στο ματς. Το γεγονός ότι ήμασταν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο δεν σημαίνει ότι τελείωσε το παιχνίδι, ειδικά

στη Premier League, αλλά ήταν μια ευνοϊκή κατάσταση για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τσέλσι έχει ποιότητα και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού".
Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει πίεση. Πρέπει να κερδίσει την Άρσεναλ και το ξέρουν αυτό. Είναι μια έμπειρη ομάδα. Λέω συνέχεια στους παίκτες μου πως δεν υπάρχει ιστορία χωρίς τίτλους. Αν παίξουμε πολύ καλά και δεν κερδίσουμε τίτλους τα επόμενα 20 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται αυτή την ομάδα. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι πρέπει να παίξουμε καλά, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τίτλους.
Η Τσέλσι είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες που έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους, αλλά πρέπει κάθε χρόνο να κερδίζουν τίτλους για να γράψουν ιστορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα