Preview 19ης αγωνιστικής

12:12 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00/NS2

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θα αναζητήσουν την επιστροφή στις νίκες. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στην διάθεση του και τους Πίντερ και Ζίτο, που δεν υπολογιζονταν στην Λεωφόρο.
Από την άλλη ο Αστέρας, θέλει τη νίκη για να αφήσει πίσω του το 2-2 με τον ΠΑΣ και να παραμείνει ψηλά. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Στάικο Βεργέτη, καθώς οι Πάρα, Κοσίτσκι, Μπαντιμπανγκά

και Σανκαρέ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Σοτέλο.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Λούι, Κιτοκό, Τορμένα, Τσοκάνης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες και Μούκαμ.


Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15/NS2

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς μετά τη νίκη επί της Καλλονής θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή.
Ενώ, ο Πλατανιάς που προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ:---------------

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπεριάν, Ντεντάκη, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15/NS3

ΠΑΣ και Πανθρακικός κοντράρονται στα Γιάννενα για το ματς της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Γιαννιώτες θέλουν να συνεχίσουν με καλές εμφανίσεις και νίκη μέσα στην εδρα τους.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον τραυματία Χαρίση, αλλά στη διάθεσή του επέστρεψε ο Ακόστα.
Ενώ, ο Πανθρακικός θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Στρούνα, Σαπαλίδης, Τσάβες, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς, Αυγενικού, Γιάκος, Μανιάς, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Σκόνδρας, Ακόστα και Μιχαήλ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Φραγκούλης, Στόγιος, Ίγκορ, Μελίσσης, Αράμπα, Ντιγκινί, Λίτσκας, Χασομέρης, Κάσες, Τζάνης, Μεχία, Ρομέου και Ζδράβος-Ρίζος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30/NS1

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή. Δεν κατάφερε να συνέλθει πλήρως ο Τσόρι Ντομίγκεζ από την ίωση ποτ τον ταλαιπωρεί και έμεινε εκτός πλάνων για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Ενώ, ο Παναιτωλικός που γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο θα παλέψει για το καλύτερο. Θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό τρέξιμο έκανε ο Βιγιαφάνιες, θεραπεία ο Ράφαελ.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ:Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας και Αφελάι.

Παναιτωλικός: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα