Μουρίνιο: Αν έπαιρναν για κάθε λάθος, θα έκανα φραγή!

15:11 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ είχε πάρει τον βαθμό ισοπαλίας χάρη σε πέναλτι-εφεύρεση στα τελευταία λεπτά με τον επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της Premier League, Μάικ Ράιλι, να ζητά συγγνώμη από την Γουέστ Μπρομ και τον Ζοσέ Μουρίνιο να αντιδρά λέγοντας πως αν κάθε φορά που γινόταν ένα διαιτητικό λάθος εις βάρος της ομάδας του τον έπαιρναν τηλέφωνο, τότε θα έπρεπε να βάλει φραγή.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι τόνισε: "Είμαι περίεργος να μάθω αν έγινε

κάποιο τηλεφώνημα στον Στιβ Μπρους ή στον Κρις Χιούτον. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν έγινε κάποιο τηλεφώνημα στον Λάουντρουπ.
Κανείς δεν τηλεφώνησε σε εμένα για να απολογηθεί για το γεγονός πως δεν δόθηκε φάουλ κατά της Γουέστ Μπρομ στην φάση του δεύτερου τέρματος τους. Και κανείς δεν μου ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που δεν δόθηκε απέναντι στην Έβερτον.
Από εδώ και πέρα έτσι θα συμβαίνει με όλους; Έχω περιέργεια να μάθω".
Στην συνέχεια με ακόμα πιο έντονο ύφος, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Τουλάχιστον οι διαιτητές γνωρίζουν τώρα ένα πράγμα: αν μια αμφιλεγόμενη απόφαση, δεν λέω πως ήταν λάθος, ευνοεί υποθετικά την Τσέλσι, ξέρουν πως θα τους εκθέσει το αφεντικό τους.
Μπορούν υποθετικά να κάνουν λάθη που ευνοούν άλλες ομάδες και να μην συμβαίνει τίποτα. Αν οι διαιτητές ήταν υποχρεωμένοι να μου τηλεφωνούν για να ζητήσουν συγγνώμη για κάποια σφυρίγματα εις βάρος μου, πιστεύω πως θα έβαζα φραγή στο κινητό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα