«Μου ζήτησαν να σκοτώσω τον Τσάβες για 25 εκ. δολάρια»!

09:21 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στον απόηχο του θανάτου του Ούγκο Τσάβες, το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας Κολομβιανός πληρωμένος δολοφόνος ο οποίος ισχυρίζεται πως είχε πάρει εντολή από πολιτικό αντίπαλο του Τσάβες να δολοφονήσει τον ηγέτη της Βενεζουέλας.
Στο βίντεο ο Κολομβιανός ακούγεται να λέει το εξής:

"Μου προσέφεραν 25 εκατομμύρια δολάρια για να σκοτώσω τον Τσάβες. Με όποιο τρόπο".
Βέβαια προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ένας πληρωμένος δολοφόνος μιλά δημόσια και αποκαλύπτει το πρόσωπο του.
Ο Κολομβιανός αποκαλύπτει ότι τα χρήματα τού τα προσέφερε ο Μάνουελ Γκονζάλεζ, πολιτικό πρόσωπο της Βενεζουέλας και ορκισμένος εχθρός του εκλιπόντα, σε μία μυστική συνάντηση το 1999 στη Βενεζουέλα όπου συμμετείχαν και πολλοί παραστρατιωτικοί.
Ο Ούγκο Τσάβες πάντα υποστήριζε ότι υπήρχε ένα σχέδιο δολοφονίας εναντίον του. Το 2004 συνελήφθησαν αρκετοί παραστρατιωτικοί έξω από το Καράκας, τίποτα όμως δεν οδήγησε σε ασφαλές συμπέρασμα στο ότι υπήρχε πράγματι τέτοιο σχέδιο.
Ο άντρας στο βίντεο είναι στη φυλακή για παραστρατιωτική δράση. Το βίντεο με τη συνέντευξη που έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας από το Αλ Τζαζίρα είναι τραβηγμένο στις αρχές του χρόνου.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμα άτομα στη Βενεζουέλα που θα ήθελαν να αφαιρέσουν τη ζωή από τον Ούγκο Τσάβες και ότι περισσότεροι από 2.000 παραστρατιωτικοί θέλουν να τον ρίξουν από την εξουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα